پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ Moneyball بازی پول [HR][/HR]این فیلم فوق جالب بود..اون مرد اقتصاد دان ! چقدباحال بود! مفهومی! خاص من! [HR][/HR]
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ بازی آخر – The Last Game » سال تولید: ۲۰۱۴ » کارگردان: Jon Saunders » شرکت تولید کننده: Passion » کشور تولید کننده: آمریکا » زمان: ۵ دقیقه [HR][/HR]پَندِیقه بیشتر نیس! اما جالبه! همین نیم ساعت پیش دیدمش! دوبلم بود..البته خارجکیشم داره! دو زبانه بود! اگه خواستید ..بگین تا لینکشو بذارم! کیفیت 720 ِش نود مگه![HR][/HR]
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ Rio 2 محصول : 2014 امتیاز : 6.6/10 IMDB سبک : کمدی - فانتزی - مخصوصا موزیکال گویندگان : anne hathaway در نقش jewel jesse eisenberg در نقش blu bruno mars در نقش roberto amandla stenberg در نقش bia و... داستان: در مورد دو پرنده آبی نایاب هست ک خبر پیدا شدن تعدادی پرنده مث خودشونو تو امازون میشنون میرن تا دوست قدیمیشون لیندا رو پیدا کنن و متوجه میشن عده ای قصد تخریب جنگل رو دارن و ...
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ کمربند قرمز Redbelt [HR][/HR]یه لحظه هوس کردم نوم کاربریمو عوضش کنم..کمربند قرمز بذارم..^_^ لعنت به شیطون ! فیلمی فوق جالب..با مفهومی مطابق با چیزه ما..!! بجا هفسنگ 30 بار اینو ببینیمش..بیشتر چیز مثبت چیز میشیم..!! تعداد زیادی از قسمتای فیلم موندگاره.. [HR][/HR] اون پلیس بیچاره...خودشو میکشه..چه حسی بود..واقعاً! استاد..مجبور میشه تو مبارزات شرکت کنه برا پول(کاری که خلاف عقیدهِشه!)..بخاطر اشتباه خواهرش.. اخرای فیلم.. چه حسی بود! [HR][/HR] فیلم با استفاده از تمثیل ورزش و ادای احترام به روح جوانمردی و روح بزرگ سامورایی به کنکاشی شخصیتی در زندگی قشرهای مختلف لسآنجلس پرداخته و با به زیر سوال بردن بنگاه های شرطبندی اشاره به تاثیرات مخرب این بنگاه ها در روح جوانمردی میکند. در فیلم نشان میدهد این بنگاهها با همکاری برخی افراد صاحب نفوذ برای حصول درآمد از هیچ تلاش ناجوانمردانهایی رویگردان نیستند. کمربند قرمز یک درام به ظاهر ساده است. شخصیت پردازی های خوب با بازی روان بازیگران، کمربند قرمز را به اثری مهم تبدیل کرده است. گنجاندن گره های داستانی جذاب و ایجاد تعلیق های خوب و وجود یک خط درام بسیار ساده ولی گیرا باعث ارتباط خوب مخاطب با کمربند قرمز میشود.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ سلام چن دیقه پیش دوبله گلوری شو دیدم خعلی حالب و البته خنده دار بود تو سبک این تبلیغاتی بود ک بر اساس فوتبال ساخته میشه.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ واااای خیلی دنبالشم . هر جا رفتم نداشت . خودمم حوصله دانلودش رو ندارم .
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ خیلی مشتاق دیدن این فیلمم زن کریس رونالدو هم تو فیلم هستش ... تریلرشو دیدم خیلی باحال بود
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ منم چن روز پیش فیلمو دیدم البته فک کنم یه چی بیشتر از فیلم باشه مث این تهاجما فرهنگی یا یه چی تو این مایه. و فیلم یه جریان مرموزی داره ک در مورد چشمه و این ک فیلم روند تندی داره و اجازه فک کردن رو نمیده مگ این ک چن بار ببینیش. یه نگا ب لینک بنداز: http://www.topforum.ir/thread233376.html ********************** البته بازیگراش ک حرف ندارن کلی هم معروفن اکثرشون.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ بلخره بعد یه مدت طولانی از تلوزیون فیلم دیدم The Ring امتیاز : 7.1/10 IMDB رده سنی: فک کنم بالا 14 یا 15 خوب باشه محصول : 2002 سبک : ترسناک و فانتزی داستان: در مورد یه نوار ویدئویی هست ک هر کی فیلمو ببینه تلفنش زنگ میخوره و میگه فقط 7 روز. بعد 7 روز یارو میمیره.این اتفاق واسه یه خانومی میوفته ولی مث بقیه بیخیال نمیشه و میره دنبالش تا بفهمه قضیه چیه و ...
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ داداش من اینو خیلی وقته دیدم . فکر کنم مال 5 سال پیشه . اما دیشب تو شبکه نمایش گذاشتش . خیلی تعجب کردم . من که واسم فیلمش خیلی ترسناک بود