سلام از سایت کد: [COLOR=#000000]www.digichat.com[/COLOR] به قیمت هنگفتی چتروم ورژن 4 خریدم. الان تو نصبش مشکل پیدا کردم. اولا این چتروم رو تو هاست یا سرور مجازی باید نصب کرد؟ و اگه هاست, هاست باید ویندوز باشه یا لینوکس؟ خودم دقیق نمیدونم ولی فک کنم طریقه ی نصبش مثل 123 فلش چت باشه. خلاصه هرکی سر رشته ای از نصب اینجور چتروم ها داره توضیحاتی بده. میتونید نمونه ای از این چتروم رو تو سایت دیجی چت جاوا چت ببینید. برای ورود به نرم افزار کمکی Java RunTime یا همون JRE نیاز دارین که باید دانلود کنید و تو سیستمتون نصب کنید. از اساتید تقاضای کمک و راهنمایی دارم :X
پاسخ : ♠ مشکل در نصب چتروم جاوای digi chat ♠ با سلام و خسته نباشید دوست عزیز در حال حاظر در ایران هیچ سایتی دیجی چت نمی فروشد دلیل بالا رفتن دلار و کم شدن ارزش ریال می باشد تا چندی پیش سایت های همچون گستر نت و پارس دیجی و اور پارس در ایران پنل داشتن که از شرکت های عربی اس ام فور هاست و دک نت نمایندگی گرفته بود اگه می خوای با هزینه کم صاحب دیجی چت نامحدود بشی ثبت معتبر تا سال 2487 میلادی توسط شرکت کلاس هاست و دیجی کافی و ای جی وان و ان جی فور هاست قویترین و پر سرعت ترین دیجی چت در حال حاظر این ایدی منه کد: evan_ti@yahoo.vom ]ینم سایت فروش دیجی چت.طراحی جاوا.جافا. شات+دردشة
پاسخ : ♠ مشکل در نصب چتروم جاوای digi chat ♠ تمامی نسخه های دیجی چت رو به صورت نامحدود و همرا ه با فایل نسخه تحویل وآموزش می دهیم .
پاسخ : ♠ مشکل در نصب چتروم جاوای digi chat ♠ سلام اینجا جای تبلیغ و معرفی سایت نیس. واسه معرفی سایت از بخش زیر استفاده کنید: معرفی سایت "موفق باشید"