روز فتح مکه مردم همه گرداگرد رسول خدا صلی الله علیه وسلم جمع شده بودن و بزرگان قریش نیز که مورد عفو رسول خدا قرار گرفته بودند نیز به خدمت ایشان آمده بودند ؛ ناگهان رسول الله صلی الله علیه وسلم از دور پیرزنی را مشاهده نمود و بلافاصله جمع را رها کرد و بسوی وی شتافت ، وقتی با او رسید عبای خود را بر زمین پهن نمود و در کنار او بر زمین نشست و مدتی طولانی با هم سخن گفتند ، عائشه می گوید در مورد پیرزنی که رسول الله صلی الله علیه وسلم تا این اندازه به او اهمیت داده بود از ایشان پرسیدم ؛ در جواب فرمودند: این پیرزن از دوستان خدیجه می باشد. گفتم: درباره چه چیزی سخن می گفتید؟ پیامبر فرمود: درباره روزگاران خدیجه. غیرت و رشک وجود عایشه را فرا گرفت و فرمود: آیا همچنان پیرزنی را یاد می کنی که وجودش را خاک فرا گرفته و خداوند بهتر از او را به تو عطاء نموده است؟!! رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمود: بخدا سوگند که پروردگار بهتر از خدیجه را به من نبخشیده است زیرا زمانی خدیجه به من ایمان آورد که مردم به من کفر ورزیدند و زمانی مرا تصدیق نمود که مردم مرا تکذیب کردند و هنگامی با مال خویش مرا در راستای دعوت یاری رساند که مردم اموال خویش را از من دریغ داشتند و خداوند از وی فرزندانی به من بخشید درحالیکه که از دیگر زنانم مرا از فرزند محروم کرد عایشه دریافت که رسول خدا صلی الله علیه وسلم را خشمگین نموده است لهذا فرمود: ای رسول خدا برای من از خداوند طلب آمرزش کن ، پیامبر فرمود: برای خدیجه از خداوند طلب آمرزش کن تا خداوند تو را ببخشاید. وهرگاه رسول خدا صلی الله علیه وسلم گوسفندی را در خانه قربانی می نمود قسمتی از گوشت آنرا به خانه دوستان خدیجه می فرستاد روزی عایشه که از این امر ناراحت شده بود فرمود: خدیجه؟!! رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمود: خداوند محبت خدیجه را روزی من گردانده است.عایشه می گوید: پیامبر چنان وصف خدیجه را می کرد که گویا در زندگی اش زنی جز خدیجه وجود نداشته است و همواره می فرمود: خدیجه چنین بود و خدیجه چنان بود و خدیجه مادر فرزندانم بود ، هیچگاه از خانه خارج نمی شد مگر اینکه یادی از خدیجه می کرد و او را به زیبایی می ستود.در جایی دیگر عایشه گفتند : نسبت به هیچکدام از همسران رسول خدا صلی الله علیه وسلم چون خدیجه رشک نبردم درحالیکه او را ندیده بودم زیرا همواره می شنیدم که رسول الله از ایشان یاد می کرد وخداوند به رسولش دستور داد تا وی را به قصری از مروارید در بهشت مژده دهد و هرگاه گوسفندی را قربانی می نمود قسمتی از آنرا به دوستان خدیجه می فرستاد.ونیز عایشه می فرماید: هرگاه هالة بنت خویلد خواهر خدیجه به خانه پیامبر می آمد و در می زد رسول خدا از درزدن او که مانند در زدن خدیجه بود او را می شناخت و با خوشحالی می فرمود: خدای من!! هالة بنت خویلد به نزد ما آمده است.
پاسخ : محبت رسول الله صلی الله علیه وسلم نسبت به خدیجه منحصر به زندگانی وی نبود بلکه حتی پس از وفات خدیجه همواره ایشان را یاد می کرد. ام الؤمنین عائشه رضی الله عنها طبق اعتقادات شیعه که البته با کمی تحقیق ، میشه از منابع اهل سنت هم بهش رسید ، عایشه ام المومنین بود ولی تا وقتی که دستور داد و تابوت و بدن مبارک امام حسن علیه السلام رو تیر باران کردن و بعد از این جریان ، امام حسین علیه السلام ، طلاق عایشه را صادر کردن . پس نگویید عایشه ام المومنین . ( البته باید توجه نمود که اکثر روایتهایی که در مورد فضائل ام المؤمنین خدیجه روایت شده راوی آنها خود ام المؤمنین عائشه می باشد که بیانگر خرد واسع و کمال انصاف ایشان بوده و رشک میان همسران امری طبیعی و عادی است که گریزی از آن نیست.) حسادت زنانه یه چیزه ، ولی توهین به حضرت خدیجه و تنها یادگار ایشان حضرت زهرا تا جایی که باعث ناراحتی و گریه کردن آن حضرت میشد ، مطلب دیگریست . پیامبر همسران متعددی داشتند . پس چرا فقط این رفتارهای ناپسند و زشت و حسادتهای بی دلیل ، از عایشه سر میزده ؟! مگه بقیه ی زنان پیامبر چنین حس حسادت زنانه ای نداشتن ؟! در ضمن ، بیان فضائل حضرت خدیجه یا حضرت زهرا یا امیرالمومین علیهم السلام ، از زبان عایشه ، از خرد واسع و کمال انصاف و ... نبوده . بلکه ازین بوده که انقدر این اشخاص در نزد رسول خدا عزیز بودن و منزلت داشتن و انقدر رسول خدا از اینها تعریف و تمجید میکرده که برخی ازون هم حتی از زبان عایشه نقل شده . این نشون دهنده ی اینه که هیچ کس نمیتونه جلوی این کوه عظیم از فضائل بایسته و منکرش بشه . بلکه عایشه هم که طبق کتب معتبر شیعه و سنی ، به شدت با حضرت خدیجه و اهل بیت دشمن بوده ، گاهی فضائل اونها رو نقل میکرده . این نشون دهنده ی بزرگی و عظمت اهل بیته نه انصاف عایشه .
پاسخ : محبت رسول الله صلی الله علیه وسلم نسبت به خدیجه منحصر به زندگانی وی نبود بلکه حتی پس از وفات خدیجه همواره ایشان را یاد می کرد. سلام اقا امین.خسته نباشید سپاسگزارم از دقت وتوجه شما . من یک معذرت خواهی به شما وهمه عزیزان بدهکارم من خیلی بی توجهی به خرج دادم معذرت میخوام ازاین به بعد تلاشمو میکنم تا نوشته ای برخلاف گفته امامان معصوم و عقاید و اعتقادات خودم منتشر نکنم ببخشید
پاسخ : محبت رسول الله صلی الله علیه وسلم نسبت به خدیجه منحصر به زندگانی وی نبود بلکه حتی پس از وفات خدیجه همواره ایشان را یاد می کرد. ممنون از شما البته من این مطالب رو عرض نکردم تا شما عذرخواهی کنید فقط تذکری بود که به عنوان برادر کوچکتر لازم دیدم بیان کنم و الّا قصد نداشتم باعث شرمندگی یا ناراحتی شما بشم ما همیشه ممنون شما هستیم بابت زحمات بی حدّ و اندازتون و مطالب عالی و سهم ویژه ی شما در پیشرفت بخش مذهبی .