پاسخ : مراسم عروسی یا سفر ؟ سلام دوستان مبارک باشه طناز جان .راستش منم با نظر طاووس خانوم و اقا امین موافقم عروسی یه بار اتفاق می افته با خاطره های بیشمار حالا نمیخواد عروسی مجلل و با چندین منو غذا وپیش غذا و مخلفات باشه به نظر من شما جشن عروسی رو بگیرید مکانش دیگه باخودتون خونه یا تالار ولی میتونید با پذیرایی شیرینی ومیوه و شربت هم از مهمونای عزیزتون پذیرایی کنین هم خرج زیادی نکنین تازه میتونین خونه اقا داماد برا فامیلهای درجه یک یه شام ساده تدارک ببینین که فقط فامیل درجه یک شما و ایشون باشن ( راستش تو شهر ما اکثر جونها که ازدواج میکنند برا جلوگیری از خرج اضافی عروسی یابخاطر اینکه اول زندگی زیر بار هزینه ازدواج کمر خم نکنن اکثرا همچین مراسمی میگیرن مثلا از ساعت فلان تا فلان از مهمونا دعوت میکنن تالار بعد هم ازشون با میوه و شیرینی و حالا رانی یا ابمیوه پذیرایی میشه بعدم عروس رو میبرن خونه دوماد جلو پاش گوسفند قربانی میکنند بعدم یه شام که تدارک دیدن فقط خونواده عروس ودوماد صرف میکنند بعد میروند سر خونه زندگیشون فردا هم عازم مسافرت میشوند به نظرم ایده خوبیه طناز جان حالا روش فکر کنید هم عروسی گرفته میشه هم مسافرت موفق باشی خواهر گلم درتموم مراحل زندگیت
پاسخ : مراسم عروسی یا سفر ؟ حانواده ما طوری هستند که اگر بخوایم مراسم بگیریم باید بهترین هتل تهران با امکانات ویژه عروسی برگزار کنیم برادرم دو سال پیش ازدواج کرد و شمال شهر تهران براش توی هتل عروسی گرفتیم و بعد از هتل هم یه مراسم جداگانه توی خونه داشتیم هنوز که هنوزه داره مخارج عروسیش و میپردازه من هیچوقت چنین بلایی سر همسرم نمیارم:happy0199: ما با توافق هم تصمیم گرفتیم بریم سفر البته این رو هم بگم که من لباس عروس میپوشم و مراسم خیلی خیلی ساده ای با حضور شاید 100 تا مهمون توی خونمون داشته باشیم ولی عروسی آنچنانی که همه فامیلمون میگیرن نمیگیریم
سفر بری از کادو و شاباش خبری نیست . وقتی به مراسماتشون دعوتت کردن حالا باید تلافی کنی و از همون دستی که گرفتی از همون دست هم پس بدی . سفر که بری از زیر بار مراسمهای امروزی که بوی سنت و فرهنگ درش نیست ، جز بار سنگین مخارج ، چیزی عاید خونواده ها نمیزاره خلاص میشی .
سفر خیلی عالیه البته کدوم کشورش هم باز مزید بر علت میشه...(با سفرهای داخلی گول نخورید)این یه مورد رو امتحان بفرمایید جواب میده...