پاسخ : اضافه کردن امکان بالا و پایین آوردن مطالب ارسالی افزونه Bump نصب شد. از ابزارهای مدیریتی بالای تاپیک قابل اجراست.
پاسخ : اضافه کردن امکان بالا و پایین آوردن مطالب ارسالی خوب لازمه که اینم من اضافه کنم ..چون این هک به تازگی درابزارهای مدیریتی اضافه شد Bump بالا آوردن تاپیک De_Bump پایین اوردن تاپیک
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * من قبلا هم پیشنهاد داده بودم که اگه میشه لیست مطالب وبلاگ بیاد کنار اخرین ارسالیای انجمن ... همون گوشه سمت راست جای اون برترین ارسال کنندگان ... اینجوری میشه خیلی فعالیت های وبلاگی رو گسترش داد ... الان عملا هیچ استفاده بهینه ای از این بخش نمیشه
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * من شکلک ها رو ندارم خیلی وقتا مجبورم با ف ی ل ت ر شکن وارد انجمن بشم چون اصلا لود نمیشه
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * طنازجون من خودمم شخصا با این شکلکها مشکل دارم..تنها راهش هم اومدن با یه سیستم دیگه اس.. چون شکلکلها هیچ مشکلی ندارن..من وقتی با p.c میام دقیق همین مشکل تو رو دارم اما با لب تاب این مشکل برطرف میشه..یه تست کن.... همین تاپیک اطلاع رسانی کن..
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * اوّلا که "لب تاب" غلطه و "لپ تاپ" درسته دوّما تکلیف ما فقیر فقرا که لپ تاپو و تبلتو و... نداریم چیه ؟!
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * من یوزرم مشکل داره چون هر چند ثانیه یکبار پرت میشم بیرون دوباره لاگین میشم اشکال از سیستم نیست از یوزر من هست فکر میکنم
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * کش مرورگتونو پاک ببینید درست میشه؟ اگر فایرفاکس استفاده میکنید: ctrl+shift+delet همزمان بگیرید تو پنجره باز شده همرو انتخاب کنید و پاک کنید
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * اینم تست کن طناز Ctrl+F5 به صورت متوالی وپشت سرهم.--------------.وبا مرورگردیگه تست کن ..اگه با وی پی ان هم هستی آف کن