سلام پرستو جان بهتره ادمین رو هم تگ میکردی چون ادمین هیچکس رو بی دلیل از سمتی که بهش داده برنمیداره ، حتما میان و بهتون توضیح میدن @Admin
یک سوال مگه اقا سهیل دسترسی داشته که یوزرش معاون سایت شده بود؟؟ دوم اینکه مگه نمیگین اگه اتفاقی میافته کلا مدیران هماهنگن؟؟ پس چرا این شد؟
بهترین نشانه ترقی یک ملت آزادی گفتار است ؛ وگرنه اثری از خلاقیت و نو آوری در میان نیست .ما رو جوری بار اوردن که فقط فرمانبردار باشیم ... اینجا تایپیک انتقادات پیشنهاداته من با بن مخالفم
هدی خانم انتقاد با مچ گیری و اتهام زنی و دعوا کردن متفاوته انتقاد یعنی جدا کردن خوب از بد، یعنی برشمردن درستی ها و نادرستی ها انتقاد خالی کردن دق و دلی ها سر کسی نیست انتقاد باید سازنده باشه تا اثر گذار باشه و اگه قراره سازنده و اثر گذار باشه باید زیبا بیان بشه و زیبا بیان شدن اون به اینه که عاری از نیش و کنایه و تشر و دعوا و تهمت و دشنام باشه
سلام باتوجه به اینکه از تعداد کاربرهای قدیمی بطور چشمگیری کم شده و روز به روز کمتر میشه پیشنهاد میکنم که مدیریت سایت نگاهی به این امر مهم بندازن. به عنوان مثال چرا باید کاربری بن بشه؟ از اینکه کاربری بن میشه چه مسئله ای حل میشه؟ اگر با بن شدن کاربر مسئله حل میشد بنابراین تمام مسائل بایستی تابحال حل شده باشه ولی می بینیم که اینطور نیست. اگر مسئله ای پیش بیاد، باید سعی کنیم که مسئله رو حل کنیم نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم. چندین پست بالا و صفحه قبل رو خوندم متوجه شدم که اکثر پست ها در جواب کاربر @سایه های بیداری هستش. من از اصل موضوع به دلیل حذف اون موضوع خبری ندارم و نمی خوام هم بدونم موضوع چه بوده چون به من مربوط نیست و عنوان کردن این موضوع بخاطر اینه که این نوع جواب ها به یک کاربر باعث دلخوری کاربرهای دیگه میشه و از تعداد کاربرها کم میشه، اگه خواهان ترقی این سایت هستیم باید سعی کنیم تغییری در برخوردهامون با یکدیگه داشته باشیم که البته سلاح کشور خویش خسروان دانند. توجه داشته باشید که این یک پیشنهاد دلسوزانه هستش و هیچ انتقادی از کسی نیست.
شهاب جان مطلبی خدمت شما عرض می کنم که عمومی هست و به فرد خاصی اشاره نداره شهاب جان باور کنین که جمع مدیران هم با بن موافق نیستن و بن بین مدیران آخرین راهکار بوده و هست باور کنین یک کاربر فقط بدلیل یک حرف یا یک برخورد بن نمیشه بلکه پشت اون حرف و یا اون برخوردش بارها موارد دیگه هم داشته و بارها تذکر گرفته که کاربران اونها رو نمی بینن و فکر می کنن همین مورد و است و بس باور کنین ما هم نمی خوایم بن کنیم اما گاهی چاره ای جز این نیست باور کنین برخی کاربران با هیچ تذکر و یا حرف دوستانه ای از کار اشتباهشون دست نمی کشن جز با تلنگر بن شدن
بعله میدونم که مدیران هم با بن موافق نیستن ولی این راهکار متآسفانه راه حل نیست چون در پشت این جعبه بی جان یک انسان نشسته که با بن شدن به غرورش لطمه وارد میشه. باید سعی کنیم راه حلی پیدا کنیم ولی همانطوری که در پست قبلی ام نوشتم سلاح کشور خویش خسروان دانند.