سلام خط به خط انتقادشما رو خوندم وازاین که وقت گزاشتی واکثرا کاربرها رو نقد کردی ممنونم ولی نقدی که ازمن کردی نمی پذیرم الانم حوابی برای کاری که کردم یادم نمیاد کاش همون موقع ازمن سوال میکردین وعلتو می پرسیدین چون کلا من ازبن کردن خوشم نمیاد مگر..درزمان ضروری که اونم حداقله وآخر انتقاد ازادمین خودت که نمیرسی به اینجا سربزنی چرا آقا سهیل که ۲۴ ساعت آنلاین بود رو از معاونت برکنارکردی؟؟؟؟ هرچند به نفع آقا سهیله ولی اینجا به افراد دلسوز نیاز داره متاسفم برای اینکارشما
سلام . روزتون بخیر خیلی جا خوردم من حتی با شما کوچکترین برخورد و بحث منفی هم نداشتم تابحال جناب سایه ها موضوع چیه ؟
به لحن تندم نگاه نکنید بانو نفحات شما هم جزو دوستان خطاب شدید ولی خب از آنجایی که اخلاق درست و حسابی ندارم دوستی ام را اینطوری بیان میکنم
سایه های بیداری عزیز من چندان علاقه ای به وارد شدن به چنین مباحثی ندارم، اما شرایط این روزهای فروم تا حدی ایجاب میکنه که جسارت کنم و موقتا، به جای عزیزان ارشد و معاونت چند کلامی باهاتون هم صحبت بشم. نخست اینکه، محدود شدن دسترسی شما تقریبا همیشه با نظر مساعد تقریبا تمامی اعضای حاضر در کادر بوده، بنابرین نوک پیکان رو متوجه فرد خاصی ندونید.شاید بهتره بیشتر به عملکرد خودتون توجه کنید و دنبال دلایلش در آنچه که ارایه کردید باشید.ترکیب این کادر مکررا تغییر کرده و یکی از مواردی که معمولا ثابت بوده، قطع دسترسی شما بوده. ببینید، آراسته کردن کلامِ توهین آمیز تغییر چندانی در محتوای اون ایجاد نمیکنه.شما در یک نمونه بسیار کوچک از فعالیت کاربری خودتون، به حدودا نیمی از کاربران این سایت که خانم هستند چنین محدودیت هایی رو نسبت میدید.بنابرین اگر در بین کاربران، عزیزی هست که شکی به برخوردی که با ایشون شده داره، بهتره پاسخ رو در ارسال های ثبت شده پیدا کنه( مواردی که پاک شده فدای سرتون..) در نهایت، لایک کردن یک موضوع الزاما تعبیری مشابه با آنچه که فرمودید نداره.ارسال یک پست این چنینی در حیطه وظایف مدیران هست.و بنا به حسن انجام وظیفه میشه ارسال کننده رو لایک کرد.
این وبسایت دارای مالکیت خصوصی هست. مالک خصوصی ، بنابر مقتضیات و انتظاراتی که از به کارگیری تخصص و سرمایه اش داره، اهداف و چارچوب هایی رو معین کرده.انتخاب مدیران و تعریف خط مشی اونها همپوشانی مناسبی با اون اهداف داره. شما تا هر زمان صلاح بدونید این امکان رو دارید که در ذهن خود دنبال توطئه بگردید.اما با قطعیت بالایی خدمتتون میگم که در واقعیت چنین چیزی وجود نداره.هیچ یک از مدیران، ابدا خودشون رو فراتر از یک کاربر عادی نمیبینن.تنها چیزی که اینجا متفاوت هست یک تعداد رنگِ کاربری هست. من بهتون اطمیمنان میدم، اینجا هیچ مدیری ، بدون هماهنگی و کسب مشورت از سایر عزیزان، و یا حتی گزارشات کاربران، دست به اخراج یا هرگونه محدودسازی فعالیت کاربر دیگری نمیزنه. ترکیب این تیم مدیریت اونقدر تغییر داشته که بسیاری از عزیزان با سابقه حاضر در تایم لاین 24 ساعته حداقل در دوره ای مدیر بودن.بنابرین، دنبالِ اشکال گشتن در بین اونها، فرار از واقعیت هست. ارائه تفسیر و تعبیر دیگری از صحبتی که در باره مدیریت خانم ها داشتید هم، به اختیار شماست. و نپذیرفتنش هم ، حق بنده.من صرفا قدری بازی با کلمات حس کردم.نه چیز دیگری. مجددا عرض میکنم.این سایت دارای مالکیت خصوصی هست، فلذا تغییر دادن قوانینش در حیطه اختیار من یا شما نیست. بنده هم با مسائلی مشکل داشته و دارم، اما در نهایت این رو میدونم که در جایگاه تصمیم گیری نیستم.بنابرین، بخاطر تمام نکات مثبتی که این جمع برام به ارمغان آورده، سکوت میکنم و به تبعیت مشغول میشم. اگر برای شما، نگاه دیگری جریان داره، تنها تصمیمی که مختار به اخذ اون هستید، استفاده کردن یا نکردن از محیط این وبسایت هست.
در مورد مالکیت سایت... سایتهای اداری ای هستن... که اداری هستن میتونین سرچ کنین و ببینین سایت امتیازش واگذار شده...
مثال خوبی بود اما بیشتر ب کار بنده میاد تا شما به تاکسی ها میگن وسایل حمل و نقل نیمه عمومی.چون شما مالک وسیله نقلیه نیستید اما میتونید در زمان دلخواه،در مکان دلخواه، از سرویس اونها بهره مند بشید. با مثال خودتون ادامه میدم.فرمودید راننده تاکسی چنین حقوقی ندارد.چرا ندارد؟ واضحه! یک نهاد ناظری بر عملکرد اون شخص وجود داره.در فضای مجازی هم چنین نظارتی هست.فلذا شما هم به عنوان مسافر صرفا حق دارید در چارچوب قوانین تعیین شده توسط ناظر و سپس، مالک وسیله، از خدمتی که ارائه میده بهره ببرید.
کاربر سایه های بیداری بن شدن دلیل توهین به ادمین ومدیریت ادمین ها تشریف اوردن خودشون بررسی میکنن زمان بن رو هم میگن
مجددا درگیر قضاوت شخصی شدید بله کاملا باهاتون موافقم، ادامه دادن این صحبت بی فایدست. صرفا بنا بر اینکه عزیزانی که شما نوک پیکان انتقاد رو سمتشون روانه کردید، فعلا در انجمن حضور ندارند جسارت کردم و چند کلامی با شما همصحبت شدم. نیت هم ابدا تغییر عقیده شما نیست. طبعا این تاپیک خوانندگان دیگری هم داره. تلاش من بر این هدف استواربود که تمام دوستان و همراهان تاپ فروم که خواننده این چند ارسال بودن بتونن به این دلگرمی برسن که اینجا بر مبنای تبعیض و نگاه سلیقه ای اداره نشده و نمیشه. هیچ فرقی، هیچ تمایزی، بین هیچ دو کاربری نیست.. مبنای فعالیت ما هم، صرفا دوستی و پیدا کردنِ دو تا موجِ خوبه رنگ ها اهمیتی ندارن.. مخلص همه تاپ فرومیا