قضاوت از نگاه یه کاربر بود . پرستو با خرج کردن اینجارو گرم نگه میداشت . مخصوصا در مسابقات . خودم رو میگم . وقتی قرار باشه . کسی که تازه اومده اینجا به من . به امثال من که حداقل پستهاشون دوبرابر و بیشتر از اونها هست ترجیح داده بشن . عدالتی رو نمیبنم مثل کسی که تازه وارد انجمن شده شرط برای مدیریت رو فعالیت میدونید اولویتی وجود نداره . چون اگه فعالیتم از طرفم صورت بگیره به درجه قبلی که نه و به درجه ای که کم تر از کسی که دو روز اومده انجمن قرار میگیرم برای من قابل هضم نیست . چون اولیتی وجود نداره .
واسه اطلاعات خودم میپرسم...که بدونم...الان پس شما باالاخره فعالیت رو تو تعداد پست ها میبینید یا نه؟ اگه نه..فعالیت رو چجوری تعریف میکنید؟
برادر گلم من نمیگم کسی که سابقه داره تو انجمن بدون فعالیت مدیر بشه . و فعالیتشو فراموش کنه . اما این مورد رو من دارم تو بیشتر مدیرا میبینم میگم اولویتی که ادمین عزیز میگه اینکه که طرف رو به درجه قبلیش برسونه . میگم فعالیتم بکنه و بعد به درجه سابقش برسونه . ولی اصلا درجه سابقی برای اون شخص وجود نداره . چون کادر مدیریت قبلی اون پر شده از دوستان تازه وارد. پس کسی که دوسال فعالیت کرده پایین تر از اونی که یک ماه فعالیت کرده قرار میگیره . چون زودتر به درجه بالاتر رسیده در صورتی که شخصی که سابقه داشته تو انجمن خیلی زودتر اون درجه رو داشته
دوست عزیز شما یک بار در مورد خانم پرستو، یک بار درمورد فعالیت کاربر، یک بار درجه سابق مدیر بعد از فعالیت صحبت میکنید و در پاسخی که به شما داده میشه نقل قول متفاوتی میکنید که ارتباطی به موضوع اصلی بحث نداره. بنده واضح خدمت شما عرض کردم که ملاک فعالیت فعلی هست. تمامی مدیران بخش سایت فعالیت قابل قبولی دارند. ضمنا، زمانی که سایت نیاز به مدیر ارشد داشت، مدیرانی انتخاب شدند و ظرفیت مدیران ارشد تکمیل شد (وظیفه اصلی مدیر ارشد نظارت روی مطالب سایت و مدیران بخش هست). بعد از اون مدیر سابقی درخواست مدیریت ارشد کنه مسلما تا زمانی که نیاز نباشه پذیرفته نمیشه ولی در صورت نیاز چرا... ما همیشه از انتقاد و پیشنهاد دوستان استقبال میکنیم ولی این بحث هایی که راه انداختید و حق به جانب بودن شما جز تخریب چیزی نیست.
من هیچ مشکلی ندارم این انجمن رو هم خیلی خیلی دوس دارم و از مدیریت بابت همچین انجمنی تشکر میکنم وهمچنین از شما کاربرا که قسمت اصلی این انجمن رو تشکیل میدین امیدوارم بتونم کاربری مثل شما توی این انجمن باشم خیلی ممنون از مطالب خوبتون من شاید وقت نداشته باشم بیام و مطالبتونو بخونم و لایک کنم بابت این مطلب واقعا ازتن معذرت میخوام مطالب من هم زیاد بازدید نداره ولی بازم ادامه میدم شما ها هم اگه مشکلی دارین اینهمه جای پیام گذاتشنن به ایشون بگین اینجا دعوا نکنین بچه ها از شما کاربرای عزیز غیر قابل توقع
خیلی وقت بود پیشنهادی نداده بودم. به نظرم بهتره جای کل کل با هم، جواب حرف همو دادن یه کاری کنید. به نظرم اگر دوست دارید گروه کاربری ای ایجاد کنید با عنوان ویژه، پیشکسوت یا هر چی... که امکانات خاصی داشته باشه.(برای کاربرانی که قدیمین) ترجیحاً رنگ کاربریشونم تیره و مرده نباشه. ____________ در مورد بحثم نه میشه از زحمات زیاد و خاص پرستو (که هر کسی نکرده اینجا به نظرم) چشم پوشی کرد نه از حق ادمین برای مالکیت انجمن و اختیارات و سیاستش
زمانی که یک فرد تو سایت فعالیت نداره اما اسمش جز انلاین ها میمونه چه قدره ؟! به نظر میاد بالای 45 دقیقس! فک کنم 15 دقیقه کافی باشه ..
عذر میخواااااااااااام من یه پیشنهاد داشتم میشه یه باکس به قسمت راست پروفایل اضافه شه که اخرین کاربرهایی که تابحال از پروفتون دیدن کردنو بشه دید؟؟؟
یه پیشنهاد هر کاربری که بعد از مدتی فعالیت حرف از زحمت کشیدن و کمک کردن به انجمن زد و اعتراض کرد به اینکه چرا مدیر نمیشه و کاربران جدید دوروزه مدیر میشن رو از انجمن اخراج کنین