سلام اگه بشه یک گزینه بالارونده باشه که وقتی ما انجمن را تا پایین مرور میکنیم بازدن اون گزینه به اول صفحه برگردیم . تشکر
بله درسته ! خیلی ممنون اما من منظورم کمی کلی تر بود.... برای رسیدن به اون گزینه که شما فرمودید باید تا پایین انجمن بریم .... اگه گاها وسط کار خواستیم برگردیم باز باید از موس و امثال اون استفاده کنیم .
سلام وخسته نباشین مخاطب محمدادمین سایت چرامن بایدازکمترین امکانات کاربری برخوردارباشم؟منی که دوستان قدیم درجریان زحماتهایی که شبانه روزکشیدم هستم آیاصرف نداشتن فعالیت مستلزم این تصمیم بایدباشه؟ اگه جواب آره هست دم شما گرم...
سلام برای این کار باید یک اپلود سنتر مخصوص انجمن قرار بگیره که عکسها از اونجا آپ شن تا آدرس پایین عکس بیاد ولی خیلی سرعت تایپک زدنو پایین میاره و خسته کنندس
برای این کار نیازی به آپلود سنتر خاصی نیست، اسکریپت یا آپلودسنتری که برای این کار استفاده میشه باید امکان واترمارک داشته باشه. با وجود همچین امکانی همزمان با آپلود، هر نشان یا لوگو و آدرسی که براش تعریف شده در قسمت مربوطه قرار میگیره.
خب من چی گفتم الان :l انجمن هایی که همچین قانونی دارن یه اپلود سنتر گذاشتن تو انجمنشون ک وقتی عکس اپلود میشه پاینش آدرس سایت بیاد
دوست عزیز، جستجوی انجمن مشکلی نداشت اما با هماهنگ کردن سیستم جستجوی سایت با موتور جستجوی گوگل، شما راحت تر و دقیق تر نوشته مورد نظرتونو پیدا می کنید. پیشنهاد خوبی هست اما موردی که اقا حمید @7080 گفتن هم وجود داره. برای همین بنده یا یکی از مدیران ارشد مسئول چک کردن آپلود سنتر خواهد بود تا تصاویر خلاف قوانین سریعا حذف بشن. با تشکر از پیشنهاد شما، این اپشن همانطور که Amon Amarth گفتند، در پایین سایت وجود داره و اضافه کردن اپشن مشابه آنچنان ضروریتی نداره و ظاهر صفحه اصلی رو کمی ناجور میکنه. امکانات کاربر عضو تغییری پیدا نکرده. اگر منظور شما امکان تغییر عنوان کاربری هست، این امکان برای کاربران فعالی که در گروه کاربری "ارزشمند" هستند فعال هست. شما هم با فعالیت مجدد میتونید وارد گروه ارزشمند بشید. لطفا در نظر داشته باشید که ملاک درجه کاربری و مدیریت وضعیت حال افراد هست ولی به این معنی نیست که ما زحمات دوستان قدیمی نادیده بگیریم. حتی کاربران قدیمی از اولویت هایی هم برخوردار هستند. علیرضا عزیز، آپلود سنتر تام فروم خیلی وقته که فعال هست و شما میتونید ازش استفاده کنید. قابلیت واترمارک (درج اتوماتیک ادرس سایت به انتهای تصاویر آپلود شده ) هم به زودی اضافه خواهد شد. این کار برای کاربر دلبخواهی هست و اجباری نیست.
مخاطب محمدادمین سایت آهان پس تا فعال نباشی امکانات شامل حال یوزرم نمیشه. لازمه اون الویتهایی که اشاره کردیدنام ببرید؟وآخرین سوالم اون فعالیتهایی که درگذشته انجام شده وبالاترین ارسال کننده هستم نتیجش چیه؟