بخش انتقادات و پیشنهادات به "مسائل مربوط به انجمن" تغییر نام پیدا کرد و از این به بعد پیشنهاد و انتقاد رو طی روال گذشته در همین تاپیک پیگیری خواهیم کرد. تالار دوستان حاوی چه نوع محتوایی هست؟
این دو مبحثی رو که گفتید میشه در زیربخش "اخبار موسیقی" و بیرون زیربخش های بخش موسیقی ارسال کرد. با از پیشنهاد شما.
سلام سالار عزیز، به تاپ فروم خوش اومدید. البته انجمن سال 2010 تاسیس شده ولی دوستان جدیدی به این سایت اضافه شدند. معمولا سعی کردیم نام تالارهارو به کوتاه ترین ممکن انتخاب کنیم و هر چه کوتاه تر باشه زیبایی صفحه اصلی سایت بیشتر خواهد بود. در رابطه با بخش نقد و معرفی باید عرض کنم که این مباحث رو میشه در بخش اخبار و معرفی ارسال کرد و این بخش کوتاه شده اخبار، معرفی و نقد بازی هاست. حقیقتا، امکان تغییرات زیاد در اسکلت بندی سایت نیست ولی با این حال اگر جای خالی بخشی در سایت احساس بشه حتما اضافه خواهیم کرد. با تشکر از شما.
سلام میشه بالای کادر دنبال شوندگان تنظیمات پروفایل و اطلاعات شخصی و کلا تنظیماتو به صورت گزینه ای بذارین این بغل صفحه اخه قابل دسترس تره لوگو هم عوض بشه به بخش اشپزی هم یه سرو سامانی بدین!! بخش های کمی داره مرسی
چرا موقعیکه یکی اَ انجمن میره تا یک ساعت بعد اسمش تو آنلایناس؟ من کلی بخاطر این قضیه دعوام شده ، ب دوستام میگم میرم اَ انجمن بعد میبینن اسمم تو آنلایناس فک میکنن دروغ گفتم