مشکل منم حل نشد ... اینترنتم نامحدوده مشکلی ندارم ولی ب فکر اونایی باشین ک هر رفرش پیج کلی حجم کم میکنه ازشون
تمامی نظرات رو میخونم و یک به یک بررسی میکنم ولی بعضی موارد نیاز به زمان بیشتری داره و در همون لحظه نمیشه اوکی کرد. لطفا کمی صبر کنید...
سلام تو قسمت پزشکی لطفا این گزینه هارو اضاف کنید داروسازی دندانپزشکی رانپزشک پرستاری داخلی وجراحی مغز و اعصاب زنان و زایمان ارتوپدی گوش .چشم.حلق.بینی قلب و عروق پوست و مو طب سنتی گیاهان دارویی تا براساس این بخشها ارسالات صورت بگیره ممنونم... @Mohammad
ولی من با گوشی میام همچین مشکلی نیست! http://s3.picofile.com/file/8194017776/Screenshot_2015_06_16_18_50_31.png
بخش داروسازی/اطلاعات دارو یکی هست و منتقل میشه به بخش پزشکی دندان پزشکی و پرستاری هم تو بخش دانشگاه>پزشکی موجوده داخلی و جراحی، مغز و اعصاب و قلب و عروق میتونه تو بخش مقالات پزشکی ارسال بشه برای سایر موارد بخش ایجاد خواهد شد چون انجمن در موضوعات زیادی فعالیت میکنه تا حدی میشه بخش های تخصصی ایجاد کرد با تشکر
باسلام و عرض ادب ببخشید شاید اینجا جای این مطلب نباشه اما اگر ممکنه: یه تالار به اسم مطبوعات و رسانه ها اضافه کنید تا بتونیم فعالیتهای خبری و رسانه ای رو انجام بدیم من خودم تخصصم در زمینه روزنامه نگاری هستش