پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * فائزه جون یوزرت مشکلی نداشت.. با مرورگردیگه تست کن ببیین این مشکلو داری؟ اگه بازهم این مشکلو داشتی پس وردت پ.خ کن .. با سیستم خودم با یوزرتو آنلاین شم ببینم مشکل کجاست...عجیبه
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * در ادامه پست 46 : بخش آشپزخانه فروم: هم بخش غذاهای ایرانی داره هم غذاهای خارجی .... ولی یه بخش غذاهای ایرانی و خارجی اضافیه !! از بخش بندی حذفش کنید...
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * فائزه به خدا من به فکرهستم اما نمیدونم مشکل کجاست به محمد هم گفتم ولی انگار..... بازم چشم امروزهم پی گیری میکنم که انشالله حل بشه
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * سلام وقت بخیر. ی نظر دارم البته اگر جسارت نشه. ی بخش کلی در انجمن ایجاد بشه تحت عنوان اخبار شامل اخبار ایران - جهان-ورزشی-فرهنگی هنری-علمی اقتصادی-نظامی-حوادث-اجتماعی-متفرقه-تاریخ و تمدن هواشناسی-محیط زیست. ممنون.
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * سلام و وقت به خیر وتشکربابت پیشنهادت شما اگه دقت کنین تمام این انجمنها جز هواشناسی درانجمن ایجاد شده .. اما ازاون جایی که قراره انجمن تخصصی تربشه ترجیح دادیم به ندرت بخش خبرحذف بشه.. بخش خبردرحال حاضردرآرشیو تاپ فروم دایره .. مجله خبری انجمن تاریخ تمدن هم تاریخ و فرهنگ ممنون ازتوجه شما
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * بله دیدم اون بخش رو ولی ارسال موضوع جدید نداره که! نمیشه موضوع ارسال کرد. اوکی هر جور صلاحه. موفق باشید.
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * من یوزرشما رو ارتقا میدم که اگه خبرهای به روز داشتید دراون بخش ایجاد کنین..بازهم متذکرمیشم خبرهایی که کمتردرفروم های دیگه به چشم میخوره وجنبه علمی داشته باشه .. ممنون
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * خبر ها که حتما بروزشو میزارم ولی فروم های دیگه نباشه یکم سخته اونوخ باید همرو چک کنم که هست یا نیس که عملا... :دی با این حال چشم سعی میکنم گزیده و محدود بزنم و مفید البته. ممنون از زحمتتون و لطفتون.مرسی
پاسخ : * تاپیک انتقادات و پیشنهادات تاپ فروم * سلام و خسته نباشید یه مشکل تو بخش بندی: بخش گفتگو آزاد و بخش گپ های خودمونی مدل مطالبش هیچ فرقی باهم نداره !!!! بهتره هر دو بخشو یکی کنین ....