به گزارش رسانه هاي ايتاليايي اين بازيكن با باشگاه توريني در مورد تمديد قرارداد به توافق رسيده است سايت گل- به گزارش نشريه توتواسپورت، الساندرو دل پيرو، كاپيتان اسطوره اي يوونتوسريال قراردادش را تا فردا با اين باشگاه تمديد خواهد كرد. به گزارش رسانه هاي ايتاليايي اين بازيكن با باشگاه توريني در مورد تمديد قرارداد به توافق رسيده و در صورتي كه اين تمديد قرارداد فردا انجام نشود، اين اتفاق روز پنج شنبه رخ خواهد داد. جوزپه ماروتا، مدير ورزشي يوونتوس، پيش از ديدار اين هفته تيمش مقابل كالياري اعلام كرد طرفين در مورد تمديد قرارداد به توافق رسيده اند و تنها مسائل مالي باقي مانده است. ماروتا به خبرنگاران گفت:" باب گفتگو همچنان باز است. ما به زودي جلسه اي خواهيم داشت و در مورد مسائل مالي صحبت خواهيم كرد. كاپيتان شماره 10 يووه نيز تاييد كرد مي خواهد به حضور طولاني مدتش در اين باشگاه ادامه بدهد." من و رئيس آنيلي از ابتداي سال چند بار با هم جلسه داشتيم و باشگاه نشان داد كه علاقه دارد اين همكاري ادامه داشته باشد. من به نتيجه مذاكرات خوش بين هستم." توتواسپورت ادعا كرد تمديد قرارداد دل پيرو براي يك سال ديگر در صورتي انجام خواهد شد كه او حقوقش را كاهش دهد.