پاسخ : روایات روزی دزدی در راه بسته ای یافت که در آن چیزهای گرانبها بود و آیه الکرسی هم پیوست آن بود. آن دزد بسته را به صاحبش رد کرد. او را گفتند: چرا این همه مال را از دست دادی؟ گفت: صاحب مال عقیده داشت که این آیات، مال او را از دزد نگاه میدارد و من دزد مال هستم و نه دزد دین . اگر آن را پس نمیدادم در عقیده صاحب آن خللی راجع به ذین روی می داد. آن وقت من دزد دین هم بودم! [HR][/HR]
پاسخ : روایات اعرابی نزد پیامبر اکرم آمد و عرض کردم میخواهم داناترین مردم باشم؟ حضرت فرمود از خدا بترس عرض کرد میخواهم از خاصان درگاه خدا باشم؟ حضرت فرمود شب و روز قرآن بخوان عرض کردم میخواهم همیشه دل من روشن باشد؟ حضرت فرمود که یاد مرگ را فراموش مکن عرض کرد میخواهم همیشه در رحمت حق باشم؟ حضرت فرمود: با خلق خدا نیکی کن عرض کرد میخواهم از دشمن به من آفتی نرسد؟ حضرت فرمود: همیشه توکل بخدا کن عرض کرد میخواهم در چشم مردم خوار نباشم؟ حضرت فرمود: پرهیزکار باش عرض کرد میخواهم عمر من طولانی باشد؟ حضرت فرمود: صله رحم کن عرض کرد میخواهم روزی من وسیع گردد؟ حضرت فرمود: همیشه با وضو باش عرض کرد میخواهم به آتش دوزخ نسوزم؟ حضرت فرمود: چشم و زبان خود را ببند عرض کرد میخواهم بدانم گناه به چه چیز ریخته می شود؟ حضرت فرمود: تضرع و توبه به حال بیچارگی عرض کرد میخواهم سنگین ترین مردم باشم؟ حضرت فرمود: از کسی چیزی مخواه عرض کرد میخواهم پرده عصمتم دریده نشود؟ حضرت فرمود: پرده ی عصمت کسی را مدر عرض کرد میخواهم که گورم تنگ نباشد؟ حضرت فرمود: مداومت کن به قرائت سوره ی تبارک عرض کرد میخواهم مال من بسیار شود؟ حضرت فرمود: مداومت کن به قرائت سوره ی واقعه هر شب عرض کرد میخواهم فردای قیامت ایمن باشم؟ حضرت فرمود: میان شام و خفتن به ذکر خدا مشغول باش عرض کرد میخواهم خدای تعالی را در نماز حضور یابم؟ حضرت فرمود: در وقت وضو گرفتن بسیار دقت کن عرض کرد میخواهم از خاصان باشم؟ حضرت فرمود: در کارها راستی و درستی پیشه کن عرض کرد میخواهم برای من عذاب قبر نباشد؟ حضرت فرمود :جامه ی خود را پاک نگهدار عرض کرد میخواهم در نامه ی عمل من گناه نباشد؟ حضرت فرمود: با پدر و مادرت به نیکی رفتار کن [HR][/HR]