پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (4) خوب در بخش اول بیانات شما این شکلی شدم :arrow: و در بخش دوم این شکلی ولی در کل و برای حفظ آبرو و انجام فریضه و اسقاط تکلیف و ادای واجب و رد مواجب این شکل رو به عنوان شکل رسمی تقدیم شما می کنم ::top29::roze::roze::roze::roze::roze: از شوخی گذشته چشم مایی مهندس!
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (4) آقا خیلی بی انصافید اصن من دیگه شرکت نمیکنم (عمرا) خیلی هم که طناز جایزه میده !! والا اصن شماها اول من آخر
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (4) ٤ و ٣ و ١ و ٢ تبريك! بجايه مبارك باد، نوشته هارو مورد تفسير و نقد و بررسى قرار پيتين تيكه! ادامشو ويليش! اي بَبا!
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (4) ٤ و ٣ و ١ و ٢ تبريك! دركنار مبارك باد، نوشته هارو مورد تفسير و نقد و بررسى قرار پيتين تيكه! ادامشو ويليش! اي بَبا!
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (4) بله خوب جایزه هم لازمه مخصوصا اگر کسی هی اول بشه انگار باید سر کیسه رو شل کنم ... = = = = = آخیییش بهتر شداااا (از طرف حسین کیسه تن)
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (4) بله ولی "رطب خورده منع رطب نکند" شما خودت نفر اول باش یه نقد سازنده ای از این آثار ارسالی بکن داداش گلم تا ما هم به شما بپیوندیم :roze: