سلام دوستان :roze: مهلت شرکت در مسابقه تمام شد 4 نفر شرکت کردند . تشکر میکنم ازشون و تبریک میگم به خاطر شهامتی که به خرج دادند و نوشتند چند نکته : 1. من فونت ها رو تغییر دادم تا داوری یکسان باشه 2. نظرسنجی چند گزینه ای هست ولی به بهترین و تاثیرگذارترین نوشته رای بدید. 3.نظرتون رو در مورد نوشته ها بدید. این هم آثار دوستان در مورد موضوع:خداحافظـــــــــــی متن شماره 1 : هیچ چیزی تو این دنیا موقتیش خوب نیست جزخداحافظی! چون وقتي خداحافظيامون موقتی بود لااقل شوق ديدارمون دائم بود شايد ديدارامون ترس جدایی داشت ولي مهم این بود که تو بودي وقتي هم تو باشي حسي جز تو نمي مونه نه ترس نه چيز ديگه ولي حالا........ بعد اون خداحافظي که اون شب زیر بارون داشتیم فهميدم نبايد شوق دیداری داشته باشم چون توی نگاهت ترس فراقی رو ندیدم حالا اون ترسه افتاده به جونم داره شکنجم می کنه من دلمو باوعده ی راضی کردن تو راضی کرده بودم کاش زود بابرگشتنت رنگو به روم برگردونی متن شماره 2: خداحافظی کردنت با منو یادته؟ همون جا که دیگه نگات دور شد نگفتی ولی پشت سدّ ِ چشات یه دریا، به تسلیم، مجبور شد هوا توی کوهای شمرون گرفت کسی گریه ی ما دو تا رو ندید ملخ ، بی صدا ، گوشه ی عکسای توچال رفتن ِ ما دوتا رو جویید یادم رفته روزای عشق تو رو که شب تا سحر قلبامون شرجی بود توی ساحل ِ مرغای عشق مون بوی عطرتو می گرفت هر چی بود عروس بودنت تازه بودش ولی برای طلاقت کمی دیر بود یه بیس سالی قبل از شب ِ جشن ِ عقد رو پیشونیت امضای تقدیر بود خانوم اینجا رو امضا کن... خُب... تموم ببینم حالا راحتی عشق من؟ اگه اینجوری راحتی حرفی نیست ندارم سرت منتی عشق من نمی گم چرا رفتی و گم شدی نه لازم ندارم بدونم چرا فقط رفتن بی خداحافظی یه کم بی وفایی ته ماجرا متن شماره 3: آن زمان که در کوچه پس کوچه های یاس و ناامیدی و نفرت در تکاپو بودم و احساس بدشگونی و تنهائی در دلم ریشه دوانده بود و همچون مرغان آسمان هر روز به حال زار خود اشک می ریختم ... تو آمدی و مرا با واژه خداحافظی آشنا کردی ... نمی دانم پس از این چه خواهد شد ... ولی از تو ممنون و سپاسگذارم !!! چرا که به من رسم جدائی را آموختی ... آری تو به من راه و رسمش را نشان دادی ... تو به من یاد دادی که چگونه ... با یاس و ناامیدی خداحافظی کنم !!! با کینه و نفرت خداحافظی کنم !!! با غم و اندوه خداحافظی کنم !!! با جدائی و غربت خداحافظی کنم !!! با گناه و زشتی خداحافظی کنم !!! با تنهائی و تلخی خداحافظی کنم !!! و با ..... و با هر آنچه بد هست و بدی نام دارد خداحافظی کنم ... از تو ممنونم ... که به من رسم خداحافظی را آموختی ... همیشه یار و یاورم باش ای مهربان ... متن شماره 4: تو اینجایی! با چشم هایی که نقطه ایست از تصویری ساکت پرواز نگاه مرا در این آرامش بدرقه کن ببین چگونه گم میشوم در اوج نیاز به تو زندگی کن تنهایی های کنج اتاقم را با من خط بکش روی دیوار سکوت لب هایم انتهای ناممان بگذار نقطه چین بماند .... ابدی شویم همچون زیبایی ماه میخواهم "خداحافظی" را این بار به تو بدهکار بمانم
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (4) متن شماره 3 روند فکریش مثل من بوده از جنبه مثبت به خداحافظی نگاه کرده باز هم باید چند بار متنها رو بخونم و بعد نظر میدم همگی خسته نباشید :razz:
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (4) ما رای خود را به صندوق انداختیم-(امیدواریم صندوقش سوراخ نباشد!!!!)
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (4) همگی دوستان خسته نباشین تبــــــــریــــــک، نوشته هاتون عالی بود ، :gol3:متن شماره 4 آرایه های ادبیو زیبا بکار بردن:roze:
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (4) کسی دیگه رای نمیده؟ چرا نظراتتون رو نگفتید مخصوصا حسین اقا تا امشب فرصت دارید رای بدید بچه ها
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (4) از هر کدوم از نوشته ها یه خط رو به عنوان خط انتخابی خودم می نویسم البته همه قشنگن متن اول هیچ چیزی تو این دنیا موقتیش خوب نیست جزخداحافظی! متن دوم نگفتی ولی پشت سدّ ِ چشات یه دریا، به تسلیم، مجبور شد بعد فکر کنم توی مصرع اول هم وزن ایراد داره شاید بهتر باشه این طوری بگن : خداحافظیت با منو یادته؟ متن سوم همچون مرغان آسمان هر روز به حال زار خود اشک می ریختم ... متن چهارم میخواهم "خداحافظی" را این بار به تو بدهکار بمانم همه عالی نوشتن طناز خانم هم که تمام کارها رو به عهده دارن واقعا دارن لطف می کنن از ایشون هم ممنونم