پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: من به عكس شماره 10 راي ميدم خيلي به نظرم قشنگه دقيقا شبيه اون جنگليه كه تو شمال رفتيم تقريبا همچين منظره يي داشت :)
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: همه عکس ها عالی بودن من به عکس شماره 1 رای دادم حس خوبی بهم میده
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: منم یه عکس پایییزی دارم ولی حیف که واسه مسابقه نشد بفرستم چون دانشگامو نرسیدم به مسابقه ولی حتما میزارمش تو گالریم آخر هفته خیلی قشنگه اون خیابون پاییزی که میرم (البته واسه یه پسر پاییزی فوق العادس)
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: من یه پیشنهادی داشتم به نظر من اگه یه تاپیک هم بزنین و اسم برنده های هر بار رو همراه عکسش بذارین جالب تر میشه و همه رو تشویق میکنه برا فعالیت بیشتر و افزایش کیفیت کار نظر شما؟ :gol2:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: آقا وحید درست متوجه منظورتون نشدم من که برای برنده تاپیک جدا میزنم کاش بیشتر توضیح بدید . . . . . . . + مهلت شرکت در نظر سنجی هم به اتمام رسید دوستان ممنون از حضورتون
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: منظورم این بود که یه تاپیک بزن و اسم همه برنده هارو تا الان همراه با عکساشون بذار تو تاپیک و هر بار که مسابقه برگزار میکنین اسم برنده های جدید رو اضافه کنید به همون تاپیک ایجاد شده