پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: با سلام و عرض ادب به نوبه خود عکسهای زیبائی دیدم و از همه خوشمان می نمودیدندی !!!! تقریبا کلاس کاری اکثر عکسها در یک حد می باشد البته به غیر از چند عکس که از تکنیکهای فتوشاپی استفاده کرده و خود را برتر از دیگران نشان داده اند کاش نگار خانوم به استفاده از ابزار کمکی من جمله فتو شاپ اشاره می کردند تا عدالت به شکل یکسان تری برقرار می شد ... البته نور ، زاویه دید ، عمق و ترکیب رنگ و ... می تواند ملاکهای حرفه ای تری برای انتخاب نهائی باشد . بنده به شخصه از عکسهای شماره 1 - 3 - 5 - 10 بیشتر لذت بردم نکته مهم در عکس 1 عدم حذف عناصر زاید صحنه (اتومبیل و پرده تبلیغاتی ) است که اگر اینها نبود تصویر بسیار زیباتری را شاهد بودیم . همچنین در عکس 3 و 5 عدم استفاده از روتوش و رنگ بندی مناسب وجود دارد که اگر بود این دو عکس علی الخصوص عکس 3 بسیار زیباتر می شد . لذا با توجه به جمع بندی شخصی خودم اینجانب به عکس 10 رای می دهم . باشد که رستگار گردندی !!! خوش باشید ایام به کام
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: عاشقتم یعنی هااااااااااااااااا. ما فقط تو مسابقه های نوشتنکی شرکت می کنیم.مثل نویسندگی و خاطره نویسی.=))
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: عکس 1 و 3 خیلی قشنگه حالا من موندم به کدومشون رای بدم یکی راهنمایی کنه
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: اولي و آخري به نظرم از همه قشنگترن...البته با احترام...:top29:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: میگم عکس شماره 3 رو یه جایی دیدم!!!!!!:top15: اینم از جاییکه که عکسو من قبلاً دیده بودم:top10: آلبوم عکس های گرفته شده توسط کاربرای تاپ فروم صفحه 4 پست 37
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی پاییزیـــ :: تعجب میکنم از دوستانی که تگشون هم میکنم ولی نمیان یه رای بدن یعنی اینقدر سخته ؟