سلام دوستان :roze: این دور از مسابقه نویسندگی هم تمام شد و رای گیری انجام شد 4 نفر شرکت کردند . تشکر میکنم ازشون و تبریک میگم به خاطر شهامتی که به خرج دادند و نوشتند این هم آثار دوستان متن شماره 1 (نگار) 4 رای در امتداد پیری , جوانی را مانی که هر صبح از زندگی لبریز میشود و خستگی را همچون سیگاری نیم سوخته زیر پای عابران له میکنی هرم نفست دلیل دم و بازدم بیهوده من است در امتداد مهربانی چشمهایت دخترکی گمشده و هراسان است. گویا لحظه ای دستان پینه بسته پـــــــــــدر را رها کرده ست! متن شماره 2(طاووس) 4 رای پدر واژه ای که همراه خود هزاران معنا می آورد نان. آب. تعهد.خستگی.... پدرم را دیده ام که صبحگاه بی منت با کوله باری از امید بیرون رفت و با نگاهی شرمسار بازگشت پدری را دیده ام که به خاطر کودکانش کلیه ی خود را فروخت و کودکی را دیدم که پدرش را به جرم نداشتی متهم می کرد پسری را که راه اعتیاد در پیش گرفت دختری که خانه را ترک کرد و پدری که آرام آرام اشک می ریخت شنیده ام پدری برای کودکانش پوست مرغ کباب می کرد متن شماره 3(حسین اقا - پسر راستگو) 1 رای در خواب پسر بچه ی دیوانه ی کچلی را دیدم که به دستانم نگاه چپ می کرد در خواب کودکی را دیدم که پرواز می کرد تا شیرها از چک زدنش منصرف شوند در خواب خودم را دیدم و رویاهایی از دست پدرم پدر عزیزم شبت مبارک متن شماره 4(شبنم کرمان) 2 رای پدر یعنی شب و روز سختی کشیدن پدر یعنی درد جدایی کشیدن پدر یعنی سوختن و ساختن پدر یعنی تا بی نهایت ماندن پدر یعنی همیشه احساس امنیت کردن پدر یعنی همیشه نگران آینده بودن پدر یعنی احساس آرامش پدر یعنی بی صدا گریه کردن پدر یعنی بهترین مرد دنیا پدر یعنی بزرگترین خانواده پدر یعنی محبت خدایی پدر یعنی کوهی از درد پدر یعنی غیرت پدر یعنی صلابت پدر یعنی ایمان پدر یعنی موفقیت فرزند پدر یعنی نعمت خداوند پدر یعنی همیشه یک لبخند... پدر یعنی پـــــدر برندگان این دور نگار و طاووس عزیز هستن تبریک میگم به این دو عزیز :razz:
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) سلام ای خدا چرا من نتونستم شرکت کنم خیلی سرم شلوغه ... هرچند دست به قلم خوبی ندارم اما راجع به این عکس ومحبتی که بین این دو هست کاملا میتونستم مطلب بنویسم اون دخترک وپدرحکمه من وبابامه داره که همه میدونن چقدرعاشقشم ای کاش میتونستم با قلمم وچند خط که ازدل میگفتم شرکت کننده این دوره واین موضوع می بودم اما به هردو عزیز برنده تبریک میگم اما نوشته شبنم به دل من نشست واگه کمی قبل متوجه این تاپیک میشدم به شبنم رای می دادم چون وازه ومفهوم پدروعیننا توصیف کرده:razz:
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) به هر دوتاشون تبریک میگم خیلی خیلی زیبا و عالی نوشته بودن :roze:این گل تقدیم طاووس خانم :roze: این یکی هم تقدیم نگار خانم به خودمم تبریک میگم که از آخر اول شدم:top11:
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) راستی به شبنم خانوم هم تبریک میگم به هر حال در رقابت با من و آرای باطله پیروز شدن:top15:
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) به دوستان شرکت کننده تبریک میگم به واسطه مشارکتشون ... و به برندگان خانوم نگار و tavoos تبریک ویژه عرض می کنم ... فقط در پایان باید بگم ... شانس آوردید من شرکت نکردم و فرصت را در اختیار جوانان قرار دادم :top15: خوش باشید ایام به کام
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) تبریک به آبجی طاووس ونگار گرامی:top29: بقیه هم دستشون درد نکنه...موفق باشید:roze:
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) من تبریک میگم به طاووس عزیز :roze: و تبریک ویژه به حسین اقا جدا متنتون خاص بود و فقط آدمای خاص درکش میکنن
پاسخ : برنده مسابقه موضوعی نویسندگی (3) سیلام دخترم نگارمتلک قشنگی گفتی به من که خیلی برخوردد..مگه دستم بهت نرسه:)