1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تبلیغات رایگان افزایش فروش

شروع موضوع توسط chaishpish ‏24/11/13 در انجمن بازارچه انجمن

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    1
    ​
    در عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، شرکت ها و برندهای بزرگ و کوچک ، تبلیغات اینترنتی را یکی بهترین روش ها برای معرفی محصولات و خدمات خود میدانند و حتی بازایابی و برندسازی از طریق اینترنت را موثر تر و کم هزینه تر از سایر روش های تبلیغاتی میدانند.​
    با تبلیغات اینترنتی وطن تبلیغ شما در کمترین زمان و کمترین هزینه میتوانید مشتریان و بازدید کنندگان وب سایت خود را افزایش دهید و با جدیدترین روش برندسازی و بازاریابی اینترنتی محصولات و خدمات خود را به میلیونها نفر معرفی نمایید.​
    چرا تبلیغات اینترنتی وطن تبلیغ بهترین راه برای برندسازی و معرفی کالا و خدمات شما میباشد ؟​
    علاوه بر امکانات بسیار تبلیغات رایگان ، درصورتی که شما تبلیغات خود را ویژه کنید تبلیغات شما در صفحه اول وطن تبلیغ نمایش داده میشود .​
    نکته مهم : میتوانید برای آگهی ویژه خود یک یا چند عکس آپلود نمایید و وطن تبلیغ تبلیغات شما را برای دیگر همکارانتان نمایش میدهد .​
    بنابراین در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه تبلیغات شما در وطن تبلیغ نمایش داده خواهد شد و این کار بهترین روش برای برندسازی و بازاریابی و تبلیغات میباشد .​
    وطن تبلیغ امکان مدیریت تبلیغات را در هر زمان به شما میدهد تا شما بتوانید علاوه بر مشاهده بازتاب تبلیغات خود ، بتوانید عکسهای خود را تغییر دهید تا به بهترین نتیجه برسید .​

FARNIA از این پست تشکر کرده است.
  2. کاربر اخراج شده ⊘

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : تبلیغات رایگان افزایش فروش

[FONT=&quot]سلام دوستان ، یکی از مشکلاتی که خود من امروزه باهاش درگیرم اینه که نمیدونم کجا تبلیغ کنم و حتی خیلی وقتا رفتم سراغ سایت های افزایش بازدید و رنک اما بعدش تصمیم گرفتم در جاهای مناسبی آگهی بدم مثلا سای[/FONT][FONT=&quot]ت[/FONT][FONT=&quot]هایی مثل شیپور یا دیوار اما اخیرا سایتی رو باهاش کار کردم که واقعأ کیفیت مناسبی داشت هم طراحی مناسبی داره هم نتیجه خوبی و پشتیبانی هم یکسره آنلاین بود حتی روزای تعطیل[/FONT]...
    [FONT=&quot]اسمش موج تبلیغ هست حتما یه سری بهش بزنید[/FONT]..

[FONT=&quot]مزایای سایت موج تبلیغ در یک نگاه[/FONT]:

[FONT=&quot]ثبت آگهی ویژه تصویری با امکان قرار دادن 11 تصویر در یک آگهی[/FONT]
    [FONT=&quot]امکان قرار دادن بینهایت لینک در متن آگهی[/FONT]
    [FONT=&quot]امکان ثبت تخصصی مشخصات تماس به همراه یاهو آی دی در ادامه آگهی[/FONT]
    [FONT=&quot]امکان قرار دادن لیست قیمت در آگهی[/FONT]
    [FONT=&quot]ادیتور متن که امکانات مختلف از جمله سایز متن و رنگ متن و موارد مختلف دیگر را برایتان بهمراه دارد[/FONT]
    [FONT=&quot]امکان ثبت نقشه گوگل در آگهی[/FONT]
    [FONT=&quot]ثبت آگهی در بخش بورس های کشور[/FONT]
    [FONT=&quot]قرار دادن لوگوی تخفیف در آگهی با تنظیم مقدار تخفیف و روزشمار تخفیف در آگهی[/FONT]
    [FONT=&quot]فعالسازی ویترین با امکان 14 آگهی در قالب 140 تصویر برای آگهی ویژه تصویری بصورت رایگان[/FONT]
    [FONT=&quot]دریافت پنل ارسال پیامک برای آگهی ویژه تصویری بصورت رایگان[/FONT]
    [FONT=&quot]امکان ثبت و جستجوی تخصصی در بخش های املاک، خودرو، هتل، تالار، رستوران، سیر و سفر[/FONT]

[FONT=&quot]نیازمندیها ، درج آگهی رایگان ، تبلیغات رایگان[/FONT]
    www.mojetabligh.com​

FARNIA از این پست تشکر کرده است.
  3. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    وقت شما بخیر :)
    الان می توانم انجمنم را تبلیغ کنم یا نه