پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی پاییز در طبیعتـــ :: يه خانمي رو چندروز پيش تو پيادهرو ديدم ،يهدوربين دستش بود، داشت از زيمينو زمان عكس مينداخت، فرك كردم شمايي ،نميدونم واسه چه دليلي ولي از اون منطقه گگريختم،
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی پاییز در طبیعتـــ :: بعید هم نیست من بوده باشم چون چند روز پیش برای گرفتن عکس به خیابون رفتم حالا چرا گریختید؟:khande:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی پاییز در طبیعتـــ :: چه مسابقه جالبی :top29: منم میتونم شرکت کنم آیا؟ :-?
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی پاییز در طبیعتـــ :: به چه سوژه زیبا و دلنشینی من مقتدارانه شرکت می کنم و مثل دفعه قبل که با سر افزاری یک رای آوردم ، پیروز این رقابتها می شم و اون جایزه رویائی رو تصاحب می کنم البته اگه همون یه دونه رای رو بیارم ... پیشنهاد من : اگر قرار شد بیش از یک عکس بگذاریم ، مجموع آرای هر دو عکس تعیین کننده فرد برنده باشه . نظرتون چیه ؟!! ...... خوش باشید ایام به کام
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی پاییز در طبیعتـــ :: سلام و تشکر از استقبال خوبتون دو دوست گرامی شرکت کردن و عکاسی زیبایی فرستادن بشتاااااااااااااابید ذکر نوع دوربین یادتون نره +در مورد پیشنهاد آقا محمد کسی دیگه هم نظری داره بگه تا رووش فکر کنم و نتیجه رو اعلام کنم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی پاییز در طبیعتـــ :: بیشتر توضیح بدید ممنون میشم اینکه کلا نفری 2 عکس بذارن اشتباهه؟ یا اینکه جمع ارا حساب بشه اشتباهه؟ اینم در نظر بگیرید که کسی نمیدونه کدوم عکس برا کیه پس ممکنه یه عکس از کاربر رای بیاره و عکس دیگرش رای نیاره