پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم مثلا آسون انتخاب کرده..من ونگار جمعا 14 سوال پرسیدیم..هنوز نزدیکش هم نشدیم ..چه برسه جواب رو حدس بزنیم اگه آسون اینه وای به حال سختش 8.شکستنیه؟ 9.تو جیب جا میشه؟ ...آخه بگو این سواله تو می کنی آرمان ..
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم زهرماررررررررررر دیدی چه چیزباحالی طرح کردممممممم اون کلمه بالا منظورم با نگاربودا کلیپس بووووووووووود
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم ای خدا مردم از خنده :khande: آرمان کم آوردی؟ تعظیم کنید پیش من :zamin:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم مبارک باشه نگار....هی ما میچرخیم اینور نگار طراح سواله..میچرخیم اونور نگار طراح سواله یه چیزی میگم نگین کم آورده....مادرمون هوای دخترش رو بیشتر نگه داشته آخه 20تا سوال که سهله....100 تا سوال هم می پرسیدم...عمرا میتونستم حدس بزنم... آخه کلیپس !!!!! نگار بزن تاپیک بعدی رو که میخوام روتو کم کنم
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم این دور آخر بود ... میخواید ادامه بدیم ؟ اگر قراره نصفه نیمه بیایید دیگه ادامش ندیم همش 3 نفریم
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم من نظرم اینه یه فراخوان بزنیم شاید چند نفر تازه نفس هم خواستن بیان نظرتون چیه برو بچز؟؟؟ کلیپس بیا ج بده :wink:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم سلام نظری ندارم شوخی کردم موافقم که تعداد کاربرهای شرکت کننده تو این تاپیک بیشتر بشه اما یه سوال::مایی که از اولین دوره این مسابقات بودیم..حوصله ی ادامه اش رو داریم..اگه نه ..دیگه چه انتظاری از سایر کاربران هست...اگه آره بسم الله ..این گوی واین میدون.. درضمن من حاظرم برم وتو پروفایل ها ازشون دعوت کنم بیان ... چقدم که به حرف من گوش میدن( این از کمک من متنش رو هم آماده کردم بشتابید بشتابید...این یک مسابقه نیست، بلکه تحقق یک رویای شگرف است...رویایی فراتر از تصورتون...رویای تقابل برای اثبات ... پیروزی ...شکست ... گریه ...خنده ...برای تویی که میخوای ثابت کنی بهتر از تو وجود نداره ...خودت رو درکنار بهترین های سایت بسنج ... درنگ نکن..همین حالا هم دیر شده ...بیا ودر جمع بهترین ها ،بهترین باش...بعدش هم لینک تاپیک فراخوان رو میزارم... میدونم بااین نوشته به یاد یوهان ولفگانگ گوته ...یا ویلیام شکسپیر افتادین ...ما اینیم حالا نظرتون؟ اینقدم نخندین.
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم ماشالاه به این همه انرژی آرمان باید منتظر بایستیم پرستو هم بیاد نظرشو بگه تگش کن