پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم نه خواستم بگم راز مهربونیتون درچیه؟؟؟ خودم به جوابش رسیدم...چون دوستان خوبی مثل ما داری:top29: من تو کار زینتی نیستم بیشتر بدلی جات =))..ولی چاره ای نیست باید ادامه داد مسابقه رو 4.گردنبند؟ 5.دستبند؟ اگه اینا نبودن میریم دفتر عتیقه جات رو ورق می زنیم...
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم بچه های گلم دقت کردین مامانتون ازشما وروجکا جونتره:) نه دخمل گلم
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم دوستان خوبی مثل شما که صد البته منکرش نیستم 4 و5 نه گل پسرم:)
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم جرات داری منکر شو:top5: 6.کل اجناس طلا فروشی ها مد نظرت نی ؟ 7.این شئ بتنهایی استفاده میشه ...یا مث گلدون یه چیزی توش میزارن؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم 6 نه دخملم:::عه عه چرا تو سبیلو شدی:دی 7-خانمها دخمل گلم(فقط ببیینین چه راحت راهنمایی میکنم) بچه های گلم بریم مامامن واستون قرمه سبزی درست کرده بیاین ناهارتون بخورین تا بتونین تمرکزکنین..خدای نکرده گوش شیطون کرزخم معده میگیرن ها:)
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم مادر جواب پست 16 رو نمیدی:top15: خورشتت جا نیوفتاده ...یه بار شد غذا رو خوشمزه درست کنی....همش سرت تو نت و کتابه ..چه خبره
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم 6-نه پسرگلم 7-به تنهایی استفاده میشه گل پسرم غذاازرستوران اوردن میدونی که من حوصله اشپزی ندارم پسرم:)
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورچهارم 8. کلیپس؟ میگن مورد داشتیم طرف تو محرم کلیپس دختره رو با علامت اشتباهی گرفته رفته پشتش زنجیر زده