با سلام مدتهاست یک سری تغییراتی قراره انجام بشه که به دلایل مختلف عملی نشد. از امشب اولین قدم اجرا خواهد شد. برخی از بخش های انجمن غیر ضروری و فاقد اطلاعات مفید هستند که به زودی ( سعی میشه تا امشب ) حذف میشن. این طرح موافقان و مخالفانی خواهد داشت ولی خب چاره ای نداریم. اینو بگم که پستی حذف نمیشه و فقط بخش حذف میشه و پست های موجود در بخش منتقل میشه به بخش دیگه! یک نمونه از بخش هایی که زیر بخش هاش حذف میشن بخش مجله خبری هست. دلیل: با وجود سایت های خبری و خبرگزاری خوندن اخبار از طریق این سایت ها رایج تره یا فروم ها. اینجوری فضای database سایت هم اشغال نمیشه... از مدیران ارشد کسایی که میخوان توی انتقال پست ها کمک کنند در همین تاپیک اعلام کنند ممنون.
پاسخ : اطلاعیه 15: حذف بعضی از بخش ها من اگه بتونم کمک می کنم.مدیر ارشد سابق حساب نیست؟ تا جایی که یادمه خیلی وقته این طرح قراره اجرا بشه.امیدوارم هر چه زودتر بخش ها اعلام بشه تا کار انتقال شروع بشه
پاسخ : اطلاعیه 15: حذف بعضی از بخش ها ازامروزاین نقل وانتقالات شروع میشه همون طورکه درگفتمان مدیران مطرح کردم..گروه مدیرارشد ومعاون سایت اگه برای یه سری نقل وانتقالات اعلام امادگی کنن ممنون میشم... اگه وقت کافی ندارید خودم نقل وانتقالات وانجام میدم منتهی درزمان بیشتر...