پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای اینکه خیلی ظلم شده !!!!!!!!! اگه این عکس پرستو تو مسابقه بود شک نکن اول بود نگاری
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: تازه دارم ژله درست میکنم با کیک باقلوا تا شب عکسش بزارم عکسهای اختصاصی من.....دهنت آب:)
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: خو هیچکدومش قشنگ نیس پس نمیتونم رای بدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:top30::top21::top27:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: برام جالبه بدونم چرا به عکسی رای میدید؟ یعنی معیارتون برای رای دادن چیه واقعا ؟ ممنون میشم اگر دلیل هاتون رو هم بگید
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: سلام دوتاش وانتخاب كردم روش فكر مي كنم 5و7عكس شماره پنج شاهكار خالقه وبسيار زيبا عكس شماره7 هم زيبا چيده شده
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: از نظر هنر عکاسی ، عکس برتر شماره 9 هست . چون از نظر فنی ، نور ، زاویه و ... همه رعایت شده است . انتخاب من شماره 9
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: عکس شماره 5 به نظرم طبیعی ترین حس رو نسبت به میوه به ادم القا میکنه:happy0199: البته 4 هم همینه ها فقط 5 چون میوه رایج تریه و ترکیب رنگ بهتری ایجاد کرده اینطوریه
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: نمیدونم چرا از عکس شماره 4 یاد پرستو میفتم !!!! نمیگم مال اونه ولی یادش میفتم !!!! شایدم از خودشه حالا !!! :top13: