پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: نظر شما محترم پرستو جان ... ولی از نظر من اشکالی نداره چون نظرسنجی تک گزینه ای هست و در نهایت زیباترین عکس انتخاب خواهد شد (انشالله) درسته که شانس موفقیت کسانیکه دو تا عکس فرستادن بیشتر میشه ولی خب چه یک عکس چه دو عکس , من هدفم اینه که زیباترین و بهترین کارتون رو ارائه بدین خیلی وقتا بچه ها ازم خواستن خودم بین عکسایی که میفرستن یکیو انتخاب کنم و عکس برتر از نظر من شاید متفاوت باشه با عکس برتر از نظر اون ها ... برای همین این بار سخت گیری رو گذاشتم کنار و به میل بچه ها عمل کردم ... و دو عکس رو پذیرفتم اگر ناراحت شدی عذر میخوام
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: پس حالا که این طوره به نظرم عکس 5 هم مال وحید باشه...چون کلا عکساش یه حس خاصی توشه وانگارباهات حرف میزنه
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: نه نگار جان اصلا هم ناراحت نشدم این چه حرفیه عزیزم ! ------> اینارو پرستو تو دلش بهم گفت شماها نشنیدین:entezar:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: اخه من دو تا عکس واست فرستادم اونم سه بااااارررررررررر اما یکیش ارسال نشده واست نه به جون نگاراگه نارحت شده باشم:)
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: به جون شیش تا بچم هر بار یکیش نمیومد آخرین بار هم یاهو برات پیام گذاشتم که دوباره یکیش نیومد خو چیکار کنم ؟ دیدم جواب ندادی من هم تا دیشب صبر کردم منتظر شدم بعد نظرسنجی رو گذاشتم جرات داری مگه ناراحت باشی؟:nafaskesh:
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: پس من اون عکسی که نیومد واست این جا بزارم..حداقل ببیین با چه زحمتی میوه پوست گرفتم ..هههههههه
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از میوه :: یاد سالاد میوه های بفرمایید شام افتادم :khande: جالب شده بود ! دستت درد نکنه امیــــــد هندونه رو نگه دار برا شب یلدا :shad: