1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نظرسنجی : نصب سیستم حذف اتوماتیک پیام های پروفایل

شروع موضوع توسط HossEiN ‏8/11/13 در انجمن اخبار و اطلاعیه

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : نظرسنجی : نصب سیستم حذف اتوماتیک پیام های پروفایل

سلام
    بچه ها مسئله اینقدرها هم حاد نیست...درمورد سریع ترلود شدن سایت که قطعا با نصب این سیستم عالی ترخواهد شد(البته اگه نت مشکل نداشته باشید)
    به نظرمن که جزموافقین راه اندازی این سیستم هستم..وقتی این اتفاق بیفته واطلاع رسانی بشه وهمه کاربران عزیزدرجریان نصب این سیستم باشن...فکرمیکنم دیگه همه هجوم به ایمیل وجی میل بیارن واکثرپیامها اون جادریافت بشه...اگه واقعا کسی بخواد ارتباط برقرارکنه وپیامی به مخاطبش برسونه قاعدتا تنهاپروفایل واسه اطلاع رسانی نیست....
    خوب مسلما یاهو ازامکاناتی نظیرسیو مطالبی که دوست دارید نگه داری کنید هست..

صددرصد دقت کردیم .اگه نظربچه ها مهم نبود این سیستم بدون نظرسنجی راه اندازی میشد...

بله منصفانه نیست...بالاخره شروع هرکاری با مشکلاتی همراه هست اما وقتی به نتیجه کاردقت کنیم نظرمون تغغییرمیکنه...اینم راهکارداره اگه راه ارتباط که درپست بیت گنجونده شده ای دی ومسنجرتون وقراربدید به نظرتون بازهم این منصفانه نیست؟....

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Student

من مخالف بودم !!
    ولی با حرفای پرستو تقریا موافق شدم !!!!:top29:

3. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker

اینجا باز هم تموم سوال ها و نظر ها رو جواب بدم :

1- پیام های پروفایل همچون پیام های خصوصی دارای صندوق ذخیره سازی نمی باشد:roze:

2- امکان تایید سازی پیام ها وجود ندارد :roze:

3- پیام های پروفایل از 1ام هر ماه تا 1ام ماه بعد پاک میشوند

4- مسئولی که الان پیام های پروفایل رو پاک کن وجود ندارد پس طبیعتا طرح پاک سازی پروفایل ها به صورت درخواستی امکان پذیر نیست

5- امکان دادن حذف پیام ها به کاربران وجود ندارد ، چون قبلا که این دسترسی وجود داشت کاربران پیام های دیگران هم پاک میکردند که موجب دلخوری هایی هم شد

6- حجم بسیار زیادی از دیتابیس توسط پیام های پروفایل همیشه گرفته میشه ، آزاد شدن این فضا بدون شک روی سرعت انجمن تاثیر دارد

نمیدونم چرا دوستان این کلمه رو نمیتونن درک کنن "یادداشت های کاربری"

زمانی که کسی نمیخواد بیاد می تونه پروفایلش رو ببنده تا دوستاش پیام هاشون رو توی یادداشت کاربری بنویسن

برای مثال یادداشت کاربری نگار : http://www.topforum.ir/usernote.php?u=72535

یادداشت کاربری پرستو : http://www.topforum.ir/usernote.php?u=7084

یادداشت کاربری آقا افشین : http://www.topforum.ir/usernote.php?u=5

یادداشت کاربری آقا مجید : http://www.topforum.ir/usernote.php?u=107095

یادداشت کاربری صالح : http://www.topforum.ir/usernote.php?u=9801

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

اگر کسی نخواد آی دی بذاره اینجا تکلیفش چیه؟!!!

5. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

فرض بر این بگیریم دو نفر آشنایی به این امکان ندارن. ربطی به درک کردن نداره
    اگر میخواید کسی همچین چیزیو بدونه باید برای انجمن و تمامی امکاناتش آموزش بذارید و بعد از ثبت نام به محض ورود با صفحه ای تحت عنوان آموزش استفاده از انجمن یا امکانات براش باز بشه. تا اطلاعات لازم داشته باشه.
    بعد از خوندن اون میتونید بیاید درک دیگرانو زیر سوال ببرید قبل از اینکه کار خودتون زیر سوال بره

6. Darkness

امتیاز دستاورد:
    116
    حرفه:
    B4A

دیگه چرا نظر سنجی میذارید وقتی این سیستم هر طور شده گذاشته میشه:top15:
    من کاملا مخالفم و دوس دارم هر وقت خودم خواستم پروفایلم پاک سازی بشه با تشکر !!!

7. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

دوستان لازم دوسنستم یک نکته رو بگم
    دوستانی که پیام های بازدید کننده براشون خیلی مهمه و میگن ممکنه یکی اخر ماه رو پرفایل کسی پیام بذاره و پاک بشه،خب اگه مهمه چرا پیام خصوصی نمیدید؟

8. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

ما پیام خصوصی میدیم..... ولی دیگه نمیتونیم به هر کاربری که اینجا میاد بگیم برام خصوصی بذار که.... میشه؟! شاید آقا/خانم x اومده ثبت نام کرده و آقا/خانم Y شناخته و نمیدونه که همچین روندی تو انجمنه که پیغاما پام میشه. و برای شخص Y پیغام عمومی میذاره.... الان متوجه منظورم شدی؟ ببینید اگر اینجا انجمن عمومیه و به همه احترام گذاشته میشه خوب باید به حق همه حتی کاربری که 1 روز ثبت نام کرده احترام گذشته بشه ولی اگر فقط همین چند نفری که همو میشناسنو مدنظر دارید که هیچی.
    گرچه بگم با توجه به تجربه شخصی من اینجا به حق شخصی که کاربرا دارن احترام گذاشته نمیشه و امکانات شخصی که به کاربر داده میشه اصلاً مد نظر گرفته نمیشه. اگر کسی نمیدونه چیو میگم یا فراموش کرده دوباره یادآوری میکنم...

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113

به نام الله

اين نوشته هاي پايين درسسه بنده نوشتم ولي برا روشن شدن بقيه هس، وگرنه بنده كه نه زياد كسي بهم پيام ميده و نه بنده جز احوال پرسى و جواب سوال دادن كار ديگه اي با اين پيغوما داشته باشم،
    نميدونم چرا حذف يه بخش پركاربرد اين همه موافق داره!مثل اين ميمونه كه بگن بخاطر فلان جيز ميخوايم كتابخونه دانشگاه رو ببنديم،بعد نظرسنجي بذارن وخيليام موافق باشن!
    [HR][/HR]
    راه حل هايه نوشته شده مشكلاتو حل نكرد در واقع شايدم صورت مسئله ها رو پاك كردش:
    مثلا:
    واسه قسمتي كه نوشتيد موقعي خواستيد يه مدت نياد پيغام بازديد كنندگانتونو غير فعال كنيد:
    چندين بار واسه خودم پيش اومده:
    بعضي موقع هس كه تصميم نداري كه نياي، (برا چي نيام ؟، وقتي ميتونم بيام.) متوجه هستيد؟!
    ولي يه دفعه ميبيني كه نميتوني بياي، بعدشم هيچ دسترسيى نداري كه بياي ،تا حالا بخواي تنظيماتو تخييرم بدي،
    اين يه نمونه ايه كه اتفاق مكنه بيفته، كه يه ماهه اخير واسم افتاد،

[HR][/HR]يادداشت كاربري ميتونه راه حل تقريبا راهگشايي باشه،به شرطي كه عمومي بشه(تاييد حرفاي آقا انگر)، در اين صورت نيز : باز همون شد كه، ديگه ديتابيسه ،چي ميكن بهش؟) اون ديكه پر نميشه؟ و اكه جواب منفيِ و باز همون كاسه هس،پس فقطكار فرستنده پيام بيشتر ميشه و بايس دو تا كليك بيشتر كنه.

10. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113

يه سوال:چرا اين يادداشتاى كاربريرو جز واسه خودم، وقي ميرم تو پروفايل ديگران ،چنين گزينه اى نميبينم كه بخوام اونجا پيام بذارم، ؟شايد منظورش شما يه چيز ديگه بود ..يعني..يه توضيع بديت ممنون،

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.