پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم 4.بله 5.کم کم از بین میره سلام 3.بله شما هم استفاده کردین 4.نه مواد بهداشتی نیست.
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم سلام 5.نه زینتی نیست 6. نه خوردنی نیست میگم چه عجب ..شما رخ نمودی :دی
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم ماییم دیگه ... یه کم گیج شدم ..چون گفتی دریه زمانی ازش استفاده میکردین...نمیدونم کدوم مرحله سنی ازاین شی مورد نظرت استفاده میکردیم..عایا میشه یواشکی بگی 7-جنسش سخته یا قابل انعطاف؟ 8-اسباب بازی نیست؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم یواشکی: وقتی که بچه بودیم ..تا حول وحوش 10 سالگی یا یه کم بیشتر 7.سخته 8.اسباب بازی نه..ولی یکی از اشیائ های سرگرمی بود
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم 9-لگو ؟ این سوالمو به پرسم باید راهنمایی کنی ها یادت نره...راهنمایی من دوست دارم مقطعی که ازاین شی استفاده میکردیم وبگی 10-راحت میشد تهیه کرد یا نه؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم 9.نه 10.بله خیلی راحت مقطع رو که گفتم ..تا 10 سالگی ..یا کمتر وبیستر ..بستگی به علاقه ی خودت داشت...اگه منظورت از مقطع چیز دیگه ای بگو..دوباره راهنمایی میکنم راهنمایی خودم:: رنگ بندی داره....یعنی راهنمایی کردم درحدالمپیک
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم سلام صبح جمعتون به خیر ساعت به وقت گرینویچ 9:15 اولا این که ارمان اصلا راهنماییت درحد المپیک بود وبس:) بابا یه راهنمایی درست حسابی کن...ببییین نگاربا راهنمایی درحد المپیک تو به ماهیت توپ پی برد یه راهنمایی دیگه کن تا من سوال وشروع کنم....واقعا به هوش من ونگارباید احسنت گفت