سلام دوستان گلم [FONT=Arial][IMG]http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/joda-konandeh/133.gif[/IMG] [/FONT] مسابقه شروع شد لیست افراد ثبت نام شده 1.نگار(3 امتیاز) 2. پرستو 3. آرمان طراح سوال سوم 4. آقای سپهر لیست موضوعات انتخاب شده : باتری موبایل.سگ کمندور.خمیردندان.پاستیل خرسی.دارچین.کفش اسپرت .لیموشیرین .ترشی بادمجان.تاج عروس.لیوان دسته دار.نمک ید دار.بلوتوث.دستگاه تلفکس.کفشدوزک.کیسه صفرا. کیک عروسی. سنسور دنده عقب قوانین 1- اگه کسی از شرکت کننده ها تونست موضوع رو حدس بزنه بهش 2 امتیاز تعلق میگیره و میتونه موضوع دور بعدی رو انتخاب کنه. 2- اگه کسی از شرکت کننده ها نتونست موضوع انتخاب شده رو حدس بزنه ، 1 امتیاز به طراح سوال تعلق میگیره و میتونه موضوع دور بعدی رو دوباره خودش انتخاب کنه ! 3- اگه کسی تونست موضوع مسابقه رو حدس بزنه ولی از انتخاب موضوع جدید انصراف داد به جای 2 امتیاز 1 امتیازمیگیره 4- با توجه به سختی موضوع انتخابی طراح سوال در سوال 10 راهنمایی میکنه ( جزیی تر ) اما بعد از سوال 15 طراح باید یک راهنمایی خوب و به درد بخور رو ارائه کنه 5- زمانهایی که دو سوال پرسیده شدن و بی جواب باقی موندن کاربری نباید سوالی بپرسه تا به سوالها جواب داده بشه، در صورتی که به اشتباه سوال سوم پرسیده بشه به اون سوال جواب داده نمیشه و خود به خود حذف میشه. 6- در موقعیت های خاص مثل زمانی که دو نفر با هم و همزمان جواب مسابقه رو گفتن تصمیم گیری رو بذارین به عهده ناظر تاپیک 7- در هر پست فقط دو سوال پرسیده شود
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم سلام ..من معذرت میخوام که تو مسابقه قبلی شرکت چندانی نداشتم ..راستش این ترم کارعملی زیاد دارم ......بازم می بخشید..سعی میکنم بیشترحضورپیدا کنم ...:razz: جاندارنیس پس میشه اشیا 1-مورد استفاده همه هست؟ 2-جزوسایل ضروری محسوب میشه؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم سلام هرجا که هستی موفق باشی... کلا وقتی نمیای جات خالیه 1.همه یه روزی ازش استفاده کردن 2.نه ...ولی دریک دوره ی خاص برای همه ی ما مهم بود
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم سلام 2.بله 3.میشه گفت بله..ولی دیده شده مشترکا هم استفاده می کنن
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم چون گفتی یه زمانی استفاده میکردیم همه .. یعنی4.مختص سن خاصی هست ؟ 5. موندگاره یا از بین میره؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دورسوم سلام 3-یعنی منم ازاین وسیله استفاده کردم؟(با توجه به این که گفتی دریه دوره همه استفاده کردیم؟) 4-موادبهداشتی محسوب میشه؟