سلام دوستان ما تاپیک در مورد بیان احساس داریم ، و تاپیکهای خوب دیگه در مورد ختم صلوات و .... اما موضوعی در مورد اینکه یه جمله انتسابی خوب که مخاطبش خودمون باشیم نداریم .... خب این موضوع رو من ایجاد کردم که جای خالیش پر بشه ! امیدوارم دوستان مشارکت کنند. چون این تاپیک میتونه معجزه کنه . (قضاوت نکن! دهع) راهنمایی و نحوه مشارکت: - جملات رو طوری بنویسید که خودتون رو دارین توصیف میکنید . (مثال: من همیشه به دیگران خوبی میکنم.) - به هیچ عنوان از جملاتی که بار منفی گرایی دارند استفاده نکنید. (مثال: من دوست دارم ولخرج نباشم) - اصلا مهم نیست جمله ای که دارین مینویسید به شما صدق نمیکنه . مهم اینه که یه چیز مثبت بنویسید . نوشتن معجزه میکنه. خب حاضرین ؟! START
پاسخ : یه چیز خوب در مورد خودت بنویس ! سلام چراغ اول را من روشن می کنم (مرسی اعتماد به نفس !!!) من همیشه و همه حال - علی الخصوص تو دنیای مجازی - سعی می کنم شاد باشم و دیگران را در شادی خود سهیم کنم .
پاسخ : یه چیز خوب در مورد خودت بنویس ! هرگز هیچ چیزی رو بدون دلیل و مدرک محکم نمی پذیرم و همه چیز به عنوان فرض محسوب میشن و نه قطع
پاسخ : یه چیز خوب در مورد خودت بنویس ! سعی میکنم تا اونجا که قادرم تو برخوردام صادق باشم هم تو دنیای مجازی و هم دنیای واقعی :roze: