پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی من با نقد كردن نوشته ها مخالفتي ندارم يادتون باشه انتقاد اگه سازنده باشه مي تونه مفيد باشه مثلا در نقدهاتون ونظرات مي تونيد به اين موضوع توجه داشته باشيد كه تا چه اندازه نوشته ها با تصوير همخواني دارند
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی اول از طناز خانوم تشکر میکنم که این مسابقه رو ترتیب دادن و پیشنهاد میکنم خود عکس رو هم توی تاپیک نظرسنجی بیارن اگرچه که فک میکردم از پسرا هم شرکت کنن ولی ظاهرا یه کم جو اینجا دخترونه شد منم احساس غریبگی میکنم:happy0199: ایشالا دفعه ی بعد شاهد حضور اونام باشیم نوشته های بی ریا که خیلی جذاب بودن وجالب تر شروع تقریبا یکسان با من بوده! جنسش لطافت شاعرانه و کشش رمان رو داره بی انصفایه به بهونه ی زیاد بودن نوشته اونو نخوند چون به هرحال وقت و انرژيی صرفش کردن وخیلی هم خوب از آب در آووردن. نگار هم که دیگه کما فی السابق در اوج به سر میبره :happy0199: خوشحالم نوشته ی من هم کنار دو نویسنده ی بالقوه دووم آوورده! درباره ی متن خودم هم سعی کردم از همون عکس خاص و المان هاش به نوشته برسم نه اینکه نوشته رو به عکس ربط بدم
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی سلام به همگی اول تشکر می کنم از طناز خانم به خاطر این مسابقه ی عالی ببخشید که من نتونستم شرکت کنم هرچند خیلی دلم می خواست یه سوال برام پیش اومده گفتم بپرسم بعد نظر بدم ، سوالم از مهندس آرمانه : در این بخش نوشته ی شما : "یک روز زلف تو دل مرا به باد می دهد و یک روز هم لباس سرخت بخار چای فنجان سبز" اشتباه تایپی پیش نیومده مثلا به جای "لباس" ، "لبان" نبوده؟ یعنی اینطوری : "یک روز زلف تو دل مرا به باد می دهد و یک روز هم لبان سرخت بخار چای فنجان سبز" ؟
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی سلام وتشکرازاستاترتاپیک وشرکت کننده ها... راستش هرسه متن زیبا هستند وتاثیرگزار.. خداروشکرمن شرکت نکردم وگرنه خیلی ضایع می شدم.. من نظری راجع به نوشته ها ندارم چون هرسه زیبا هستند ..اما با همین متنها به شخصیت هرسه نفرپی بردم مهندس ارمان =شخصی منطقی و سخت گیر و واقع نگر بی ریا =به نظرم با خدا ارتباط بسیارقوی داره وازاون افرادی هستند که دررابطه با دین بسیارکوشا ومعتقد هستند نگار=فردی بسیاراحساسی وعاشق درپایان من ازشرکت درنظرسنجی معذورم چون درحدی نیستم که بخوام نظری بدم..موفق باشید
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی سلام داداش جون ممنون از دقت نظرت نه راستش اصلش همین لباسه! عکس مسابقه این بود خواستم بین این 2 عبارت و عکس ارتباط برقرار کنم 1) زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم و 2) زبان سرخ سر سبز را به باد میدهد(حالا تنها سرخ و سبز این عکس لباس و فنجونه) در ضمن این فنجون چای برای منه پس لبای من به فنجون میخوره:happy0199: حالا چرا شرکت نمیکنین هم شما هم پرستو!
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی مهندس جان روم به دیوار بی ادبیه این دست یه مرد آخه این همه براش عشقِ من ، ماهِ من، نوشتیااااا ولی از شوخی گذشته خیلی قشنگ نوشتی باریک
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی راستش خودم اول از همه فهمیدم خدا خدا میکردم کسی به اون گیر نده که از نظر تیزخطا نپوشت!! :happy0199: جان سالم به در نبرد ولی اگه از موهای دستش فاکتور بگیری میشه با یه خطای قابل قبولی اونطوری فرض کرد
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی هر سه تا نفر خیلی زیبا نوشتن ولی خوب این یه مسابقه اس و نظر دادن باید بر یک معیار باشه و یه بوم و دو هوا نشه . فکر کنم قرار بود راجع به این عکس بنویسن و موضوع عکس همونطور که مشخصه آزادی با سیگار و یا چایه ... یه آزادی مجازی از طریق تخدیر با نیکوتین البته میشه برداشتهای دیگه ای هم از عکس داشت ولی خوب این معنی از همه بیشتر القا میشه حداقل به نظر من این طوریه در مورد اینکه نوشته با موضوع عکس یعنی رهایی از شرایط بسته از طریقی نادرست مطابقت داشته باشه فکر می کنم نگار خانم اول و مهندس آرمان دوم و بی ریای عزیز سوم هستن در مورد استفاده صحیح از کلمات و انسجام و سبک نوشتار نگار خانم اول مهندس آرمان دوم و بی ریای عزیز سوم هستن در مورد استفاده از تصاویر حسی و چند بعدی و حس آمیزی و استعاره ها بکر و هنری : نگار خانم اول مهندس آرمان دوم بی ریای عزیز سوم در مورد شروع قوی و پایان مناسب و یا محکم : نگار خانم اول مهندس آرمان دوم بی ریای عزیز سوم در کل بی تعارف بگم نوشته نگار خانم با فاصله ی زیاد خیلی زیبا تره و نوشته های مهندس آرمان و بی ریای عزیز هم بسیار زیبا هستن. موفق باشین
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی سلام تشریف آوردم !!! من رای می دهم !!!! ( یعنی رای دادم !!!) ولی ابتکاری که تو مسابقه عکاسی بود اینجا رعایت نشده بود . به نظر من تو مسابقات نظر سنجی مشابه عکاسی ابتدا بدون ذکر نام شخص ، نظر سنجی شروع بشه و بعد از پایان مهلت ، اسامی نفرات مشخص بشه اینجوری فکر می کنم نتیجه نظر سنجی عادلانه تر و با کیفیت تر باشد . متنهای هر سه عزیز را خواندم و لذت بردم . من خودم دستی تو نوشتن دارم . منتها دست خط خوبی ندارم !!! واسه همین ننوشتم !!! شوخی می کنم چون تازه وارد بودم گذاشتم واسه فرصتهای بعدی . امیوارم اینجا همیشه همینجور پر شور و نشاط باشد خوش باشید ایام به کام