پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم خب پس کم کم داره فسفر میاد پایین =)).. وامیستم سپهر وپرستو هم بپرسن ..شاید به جواب رسیدیم
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم ببین این دوستت چه چیزهایی رو انتخاب می کنه .همیشه سخت .. گفتم که شما به عنوان ناظر درجریان باشید طرح زیر آب زنی طراح سوال :) 16.کسی که ماشین داره هر روز ازش استفاده می کنه؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم نگار کلا مخش تو انتخاب چیزای غیرمعمول خوب کار میکنه طرح همکاری با زیر اب زن :wink: یک راهنمایی میکنم تو همه ی ماشین ها نیست یعنی هر ماشینی این قطعه رو نداره ولی اگر توی ماشینی باشه ازش استفاده میشه
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم پس قابل استفاده برای همه هست..تو جیب جامیشه ، قابل حمله وبا برق کارمیکنه وقطعه ای هست تو ماشین که اگه باشه ازش استفاده می کنن 17.از این تلوزیون های دیجیتا نیست که تو بعضی ماشین ها هستن؟..اسم دقیقش رو نمیدونم 18.آمپلی فایر؟(برای گوش دادن موسیقی با باس قوی)؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم 19.بلندگوهای ماشین؟ من یه فرصت دیگه بیشتر ندارم..هی روزگار:top19:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم نه آرمان آخی دلم برات سوخت پرستووووووو بیا کمکش یه راهنمایی توپ : این وسیله در سپر نصب میشه
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم نگارتوهم با این سوال طرح کردنت اخه من چه میدونم تو سپرماشین چیه؟ راننده هستم ماشینم دارم ولی فنی ماشین هیچی نمیدونم