پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم پس قابل استفاده برای همه هست..تو جیب جامیشه وقابل حمله 7.جنسش ازفلزه؟ 8.با انرژی خاصی کارمیکنه؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم پس قابل استفاده برای همه هست..تو جیب جامیشه ، قابل حمله وبا برق کارمیکنه 9.جزء وسایل شخصی محسوب میشه؟ 10.موبایل نی؟ چون همه ی این خصوصیات رو یه موبایل داره
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم حالا چرا اینقدر جمع بندی میذاری؟ 9. نه به اون صورت شخصی 10 . موبایل هم نیست
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم باشه نمیزارم ... بعدش خودت باید این کار رو انجام بدی :top15: 11.شکستنیه؟ 12.هر روز ازش استفاده می کنن...ضروریه؟ قربون حواس جمع...پس راهنمایی چی شد =))
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم خب بذار راهنمایی کنم این دو تا سوال هم ارفاغ میکنم بهت چون یادم رفت راهنمایی کنم از اجزای ماشینه :smoke:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم ممنون 11.جزء اجزای درونی ماشینه؟یا برای ما قابل لمسه 12.آینه بغل خودرو؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم 11. از اجزای درونی خودرو نیست ... 12. نع مغز گردو برسوووووووووووون:khande:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم بخند ... حالا حالا ها فرصت دارم تا به سوال 18 برسم 13.قفل فرمان؟ 14.من اصلا ازمکانیکی سر درنمیارم....جزء مکانیک خودرو که نیست؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دور دوم قفل فرمون با برق کار میکنه آرمان ؟؟؟ نه دیگه مغز گردو جواب نمیده:khande: 14 . نـــــــــع