1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیشنهاد سرآشپز: نان میوه ای ایتالیایی

شروع موضوع توسط Zarirr ‏22/10/13 در انجمن شیرینی و کیک

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    برترین ها:
    مواد لازم نان میوه‌ای

• مربای آلبالو یا توت‌فرنگی: 120 گرم آب پرتقال: برای خیس خوردن كشمش‌ها
    • آرد: 450 گرم + میزانی آرد برای پاشیدن
    • بكینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
    • كره: 120 گرم
    • نمك: به میزان لازم
    • تخم‌مرغ: 2 عدد بزرگ
    • شیر: 5 قاشق غذاخوری
    • خامه سفت شده یا خامه غلیظ: 150 میلی‌لیتر
    • كشمش: به میزان لازم
    روش تهیه :

برای شروع

فر را در حرارت 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید. كشمش‌ها را درون آب پرتقال ریخته و بگذارید تا روی آن را بپوشاند و خیس بخورند در همین حین آرد را با بكینگ‌پودر و كره مخلوط كنید تا زمانی كه شبیه به یك خمیر شود. در یك كاسه تخم‌مرغ‌ها را بشكنید و شیر را همراه با كمی نمك به آن اضافه كنید و با یك چنگال آن را هم بزنید تا زمانی‌كه كف كند. بعد كشمش‌ها را از آب پرتقال درآورده و درون مخلوط شیر و تخم‌مرغ بریزید و خمیری را كه درست كرده‌اید به آن اضافه كنید و مجددا با دست مواد را مخلوط كنید تا یك خمیر خوب از كار دربیاورید؛ خمیر نرم آماده است.

پخت

میز كار خود را تمیز كرده و آرد روی آن بپاشید، بعد خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه آن را پهن كنید ولی حواس‌تان باشد كه خمیر را نازك نكنید حداقل ضخامت خمیر باید 2‌سانتی‌متر باشد. با یك قالب گرد فنجانی 10 دایره دربیاورید و كنار بگذارید. برای این‌كه كارتان دوباره نشود می‌توانید 10 دایره دیگر نیز از خمیر دربیاورید و آنها را در فر قرار داده تا طلایی شوند و همچنین پف كنند. برای این كار 12 تا 15 دقیقه كافی است. بعد از 15 دقیقه آنها را از فر درآورده و روی سینی توری قرار دهید تا سرد شوند بعد نوبت به این می‌رسد كه كار اصلی را انجام دهید. كیك‌های فنجانی را از وسط به 2 قسمت كرده و مربای توت‌فرنگی یا آلبالو را در لابه‌لای كیك‌ها قرار دهید و روی آن خامه بریزید و مجددا نصفه كیك را مانند در روی آن بگذارید.

برای سرو

كیك‌های فنجانی را درون یك سینی بزرگ بچینید و روی میز قرار دهید؛ یادتان نرود حتما با یك فنجان چای سرو این شیرینی را كامل كنید.

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : پیشنهاد سرآشپز: نان میوه ای ایتالیایی

سلام
    راستش من کلا علاقه ای به آشپزی ندارم چون معتقدم اگه خیلی تخصصی بلد شم در آینده بهونه دست خانومم دادم و هر از گاهی ازم کار میکشه و میگه تو که آشپزی بلدی خودت برو غذادرست کن بخورو از این حرفا :happy0199:
    ولی حالا چرا اینجام؟!!
    من این اراده و عزم راسخ شما رو برای پست زدن در باره ی آشپزی میبینم واقعاهم تعجب میکنم هم غبطه میخورم!!
    برای همین فقط من باب عرض خدا قوت این گل زیبا رو تقدیم میکنم به شما

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : پیشنهاد سرآشپز: نان میوه ای ایتالیایی

خيلي ممنون از مهربووونيتون :gol2:

یک شخص از این تشکر کرد.