پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول سلام 10. نه راهنمایی:: روز عروسی داداشم چند روز پیش ازش استفاده کردیم.چقدر هم طرفدار داره می بینم که نگار نتونسته به جواب برسه=))
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول این چه راهنماییه آخه ؟ من چمیدونم روز عروسی داداشت چی استفاده کردید؟ 11.خانم ها استفاده میکنن یا آقایون ؟ 12. از وسایل تزئینی برای جشن هاست ؟ ( مثل ریسه) راهنماییت قبول نیست !
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول فقط که تو عروسی داداش من ازش استفاده نمیشه ..توی اکثر عروسی ها ازش استفاده می کنن 11. همه استفاده می کنن 12 . نه همینه که هست.. حال نگار الان:::mad: حال من الان :: =))
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول نه شاباش نیست....باشه اینم یه راهنمایی دیگه پرستو شاکی نشو..نگار گناه داره...همون قضیه فسفر و...=)) خوردنیه
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول فعلا که من می خندم 13.نه یعنی نگار جوابی به این راحتی رو نمیتونی بگی
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول 14. بله... کی بود می گفت..عمرا کم بیارم...حالا چی شده=)) اعتراف کن کم آوردی ..یه راهنمایی خوب می کنم:top11:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (4) - دوراول 15. چلوکباب؟ رسیدم به 15 راهنمایی کن دوباره خخخخخخخخخ عمرا هم نمیگم کم آوردم تقصر خودم بود از اول نپرسیدم خوردنیه گفتی شی زدهنم منحرف شد