1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

شروع موضوع توسط علی همافر ‏21/10/13 در انجمن قرآن کریم

  1. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    عرفان و شناخت
    حضرت ((عبد صالح (ع ))) مى گويد:
    بر آن حضرت داخل شده و سلام كرده و محضرش عرض كردم :
    فدايت شوم : همه گروه از مردم حضرت حسين (ع ) را زيارت مى كنند، چه كسانى كه به اين امر عرفان و شناخت دارند (امر ولايت را) و چه آنانكه منكر آن مى باشند و نيز زنان سوار مراكب شده و به زيارت آن حضرت مى روند و اين زيارت ها در حالى واقع مى شود كه زيارت كنندگان مشهور و مشخص شده اند كه از دوستان اين خاندان هستند و من چون اين شهرت را در خارج حسّ كرده و لمس نمودم از رفتن به زيارت خوددارى نمودم ، وظيفه در اينجا چيست ؟
    راوى مى گويد:
    امام (ع ) مكث طولانى نموده و جواب من را ندادند سپس روى مبارك به من نموده و فرمودند: اى عراقى اگر آنها خود را آشكار و مشهور نمودند تو خود را مشهور نساز به خدا قسم هيچ كسى به زيارت حضرت امام حسين (ع ) نمى آيد، در حالى كه عارف به حق آن جناب باشد، مگر آنكه حق تعالى گناهان گذشته و آينده اش را مى آمرزد.
    حضرت اءبو عبداللّه فرمودند:
    كسى كه به زيارت قبر امام حسين (ع ) برود و به حق آن حضرت عرفان و آگاهى داشته باشد، مانند كسى است كه سه حج با رسول خدا(ص ) انجام داده باشد.
     
  2. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    كنار نهرها
    ((محمّد بن ابى جرير قمّى )) گفت :
    از حضرت اباالحسن الرضا(ع ) شنيدم كه به پدرم مى فرمودند:
    كسى كه حضرت حسين بن على (ع ) را زيارت كند در حالى كه به حق آن حضرت عارف و آگاه باشد از هم صحبت هاى حق تعالى بالاى عرش ‍ مى باشد، سپس اين آيه را قرائت فرمودند: انّ المتّقين فى جنّات و نهر، فى مقعد صدق عند مليك مقتدر.
    (همانا اهل تقوى در باغ ها و كنار نهرها منزل گزينند، در منزل گاه صدق و حقيقت نزد خداوند عزّت و سلطنت جاودانى متنعّم مى باشند).
     
  3. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    طلب رحمت
    حضرت ابو عبداللّه (ع )، فرمودند:
    هنگامى كه روز قيامت شود منادى نداء مى كند:
    زوّار حسين بن على (ع ) كجا هستند؟
    گردن هاى تعدادى از مردم كشيده مى شود كه عدد آنها را غير از خداوند متعال كس ديگرى نمى داند، پس به ايشان گفته مى شود قصد شما از زيارت قبر حضرت حسين بن على (عليه السلام ) چه بود؟
    مى گويند: پروردگارا آن حضرت را زيارت كرديم بجهت محبّتى كه به رسول خدا(ص ) و حضرت على و فاطمه (عليهاالسلام ) داشته و به منظور طلب رحمت براى صاحب قبر به ازاء آنچه از آن حضرت صادر گرديد.
    پس به آنها گفته مى شود:
    ايشان محمّد و على و فاطمه و حسن و حسين سلام اللّه عليهم هستند، به آنها ملحق شويد.
    شما با ايشان و در درجه و مرتبه آنها هستيد، به لواء و پرچم رسول خدا(ص ) ملحق گرديد، پس بطرف لواء آن حضرت رهسپار شده و در سايه آن قرار مى گيرند، در حالى كه لواء به دست اميرالمؤ منين على (ع ) مى باشد و بدين ترتيب به بهشت وارد مى شوند، ايشان جلو پرچم و سمت راست و جانب چپ و پشت آن بوده و چهار طرف لواء را گرفته اند.
     
  4. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    از روى شوق
    حضرت ابى جعفر(ع )، آن حضرت فرمودند:
    اگر مردم مى دانستند كه در زيارت قبر حضرت حسين بن على (ع ) چه فضل و ثوابى است حتما از شوق و ذوق قالب تهى مى كردند و بخاطر حسرت ها نفس هايشان به شماره افتاده و قطع خواهد شد.
    راوى مى گويد: عرض كردم : در زيارت آن حضرت چه اجر و ثوابى مى باشد.
    حضرت فرمودند:
    كسى كه از روى شوق و ذوق به زيارت آن حضرت رود خداود متعال هزار حجّ و هزار عمره قبول شده برايش مى نويسد و اجر و ثواب هزار شهيد از شهداء بدر و اجر هزار روزه دار و ثواب هزار صدقه قبول شده و ثواب آزاد نمودن هزار بنده كه در راه خدا آزاد شده باشند برايش منظور مى شود و پيوسته در طول ايام سال از هر آفتى كه كمترين آن شيطان باشد محفوظ مانده و خداوند متعال فرشته كريمى را بر او موكّل كرده كه وى را از جلو و پشت سر و راست و چپ و بالا و زير قدم نگهدارش باشد و اگر در اثناء سال فوت كرد فرشتگان رحمت الهى بسويش حاضر شده و او را غسل داده و كفن نموده و برايش استغفار و طلب آمرزش كرده و تا قبرش مشايعتش ‍ نموده و به مقدار طول شعاع چشم در قبرش وسعت و گشايش ايجاد كرده و از فشار قبر در امانش قرار داده و از خوف و ترس دو فرشته منكر و نكير بر حذرش مى دارند و برايش دربى به بهشت مى گشايند و كتابش را به دست راستش مى دهند و در روز قيامت نورى به وى اعطاء مى شود كه بين مغرب و مشرق از پرتو آن روشن مى گردد و منادى نداء مى كند: اين كسى است كه از روى شوق و ذوق حضرت امام حسين (ع ) را زيارت كرده و پس از اين نداء احدى در قيامت باقى نمى ماند مگر آنكه تمنّا و آرزو مى كند كه كاش از زوّار حضرت اباعبداللّه الحسين (ع ) مى بود.
     
  5. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    بندگان مكرم
    ((محمّد بن مسلم ))، مى گويد:
    محضر مبارك ابى عبداللّه (ع ) عرض كردم : چه اجر و ثوابى هست براى كسى كه حسين (ع ) را زيارت كند؟
    حضرت فرمودند:
    كسى كه از روى شوق و ذوق به زيارت حضرت امام حسين (ع ) رود از بندگان مكرّم خداوند منّان محسوب مى شود و در روز قيامت زير لواء و پرچم حضرت حسين بن على (ع ) بوده تا وقتى كه اين دو بزرگوار داخل بهشت شوند.
     
  6. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    محبت
    ((ذريح محاربى ))، وى مى گويد: محضر مبارك حضرت ابى عبداللّه (ع ) عرض كردم : از خويشاوندان و فرزندانم كسى را ملاقات نكردم مگر وقتى به آنها خبر دادم به اجر و ثوابى كه در زيارت قبر حضرت امام حسين (ع ) هست ، من را تكذيب نموده و گفتند: تو بر حضرت جعفر بن محمّد(عليه السلام ) دروغ بسته و اين خبر را از پيش خودت مى گوئى !
    حضرت فرمودند:
    اى ذريح مردم را رها كن هر كجا كه مى خواهند بروند، بخدا قسم حق تعالى به زائرين امام حسين (ع ) مباهات كرده و افتخار مى نمايد و مسافر و زائر را فرشتگان مقرّب خدا و حاملين عرش رهبرى مى كنند حتى حق تعالى به فرشتگان مى فرمايد:
    آيا زوّار حسين بن على (عليه السلام ) را مى بينيد كه از روى شوق و محبّت به آن حضرت و علاقه به حضرت فاطمه (عليهاالسلام ) دخت رسول اللّه (ص ) به زيارت آمده اند؟ به عزّت و جلال و عظمت خود قسم كرامت خويش را بر ايشان واجب كرده ام و ايشان را حتما به بهشتى كه براى دوستانم و براى انبياء و رسل و فرستادگانم آماده كرده ام داخل مى كنم .
    اى فرشتگان من ! ايشان زوّار قبر حسين حبيب محمّد رسول من بوده و محمّد(ص ) حبيب من است و كسى كه من را دوست داشته باشد حبيب من را نيز دوست مى دارد و كسى كه حبيب من را دوست داشته باشد دوست دار حبيبم را نيز دوست دارد و كسى كه نسبت به حبيب من بغض ‍ ورزد، كسى است كه به من بغض مى ورزد و بر من واجب است كه به اشد عذاب ، عذابش نموده و به آتش دوزخم او را بسوزانم و جهنم را مسكن و مكانش قرار داده و وى را چنان عذابى كنم كه احدى از اهل عالم را آن طور عذاب نكرده باشم .
     
  7. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    ثواب عمره
    حضرت امام صادق (ع ) فرمودند: كسى كه به اميد ثواب و اجر به زيارت حضرت امام حسين (ع ) برود نه از روى تكبّر و نخوت و نه رياء و سمعه گناهانش پاك شده همانطور كه جامه با آب پاك و طاهر مى گردد، بنابراين هيچ آلودگى و لغزش بر او باقى نمى ماند و بهر قدمى كه برداشته ثواب يك حج به او داده و هرگاه گام و قدمش را از روى زمين بلند مى كند ثواب يك عمره دارد
     
  8. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    بدون تكبر
    ((عبداللّه بن ميمون قداح ))، از حضرت ابى عبداللّه (ع ) مى گويد:
    محضر مبارك امام (ع ) عرض كردم : كسى كه به زيارت قبر حضرت حسين بن على (عليه السلام ) برود در حالى كه عارف به حق آن جناب بوده و زيارتش ‍ بدون تكبر و نخوت باشد ثوابش چيست ؟
    حضرت فرمودند:
    هزار حج مقبول و هزار عمره پذيرفته شده برايش مى نويسند و اگر شخص ‍ شقى باشد او را سعيد قلمداد مى نمايند و پيوسته در رحمت خداوند عزّوجلّ غوطه مى خورد.
     
  9. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    طلب آمرزش
    ((عبداللّه بن مسكان ))، مى گويد:
    محضر مبارك حضرت ابا عبداللّه (ع ) بودم در حالى كه گروهى از اهل خراسان محضرش مشرف بودند، آنان راجع به زيارت قبر حسين بن على (عليه السلام ) و فضل و ثواب آن از حضرت سؤ ال كردند؟
    حضرت فرمود:
    پدرم از جدّم نقل فرمود كه آن بزرگوار مى فرمودند:
    كسى كه امام حسين (ع ) را زيارت كند و نيّتش فقط خدا باشد حق تعالى گناهانش را محو نموده و او را از ذنوب بيرون آورده همانند مولودى كه مادرش او را زائيده باشد و فرشتگان او را در سير و سفرش مشايعت مى كنند، يعنى : بالاى سرش بال زده و گاهى بالهايش را بر سرش پهن نموده بدون اينكه حركت دهند و بهمين كيفيّت او را مشايعت نموده تا وى به منزل و اهلش برسد.
    فرشتگان از پروردگار متعال براى او طلب آمرزش نموده و از اطراف و اكناف آسمان رحمت او را احاطه كرده و فرشتگان او را نداء داده و مى گويند:
    پاكى و پاك است آن كسى كه تو زيارتش نمودى (يا: خوشا بر تو و خوشا بر كسى كه زيارتش نموده اى ) و او را در ميان اهل و عيالش حفظ و نگهدارى مى كنند
     
  10. کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15/10/13
    ارسال ها:
    393
    تشکر شده:
    615
    امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : داستانهايى از فضيلت زيارت امام حسين (ع )

    حاجت دنيا و آخرت
    حضرت ابو عبداللّه (ع ) فرمودند: كسى كه قبر حضرت امام حسين (ع ) را قربة الى اللّه و براى خدا زيارت كند، حقتعالى او را از آتش جهنم آزاد نموده و روز فزع اكبر او را در امان قرار مى دهد و حاجتى از حوائج دنيا و آخرت را از خداوند نخواسته مگر آنكه بارى تعالى به وى اعطاء مى فرمايد