پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور آخر سلام وقتی خانوم مدیر سری به تاپیک مرخصی مدیران نمی زنن... 6.مغز؟ 7.بینی؟ 8.لب؟ 9.تو غذا خوردن تاثیر مستقیم داره..مثلا معده؟ 10.پیشانی؟ من به 10 رسیدم راهنمایی کنید
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور آخر سلام.خانم مدیرهم خانم مدیرسابق:دی ازسوال 6 تا 10 باید بگم نـــــــــــع راهنمایی:اگه این عضو تو بدن نباشه بازهم میشه به صورت عادی زندگی کردباورکن اگه هرراهنمایی دیگه می کردم میفهمیدن... تو ونگاردرآینده دکتربشو نیستین که نیستین:)به سوال 15 که رسیدین ودرست نگفتید یه راهنمایی میکنم که حال کنین
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور آخر سلام یعنی من 10 تا سوال پرسیدم همش نه پرستو فهمیدم منظورت چیه 11.ناخن؟ خخخخخخخ به هوشم قبطه خوردی=))
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور آخر بازم نـــــــــــع خرگوش خان....خرگوش م نیستی که >>ارمان زود به 15 برس راهنمایی کنم تا برنده بشی یه کم حال نگاروبگیریم.تا اون باشه به ما بگه فسفرتون ته کشیده:دی
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور آخر 12.اگه این عضو نباشه زیاد فرقی نداره پس میشه... مو؟ 13.اگه این عضو آسیب ببینه باید به پزشک مراجعه کرد؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور آخر 14.آخه چه جانداریه که اگه هم نباشه برای ما فرقی نداره...با میکروسکوپ قابل مشاهده است؟ 15.پرستو نکنه منظورت فسفر مغز هست؟ آخه زیاد این جمله رو تکرار کردی راستی به 15 رسیدم راهنمایی اساسی کن:top11: