پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! خواننده ای که دقّت نظر داشته باشه ، با دیدن یک مطلب اشتباه در بین مطالب 100% درست ، هیچ وقت همه ی مطالب رو زیر سوال نمیبره و فقط همون مطلب نادرست یا مشکوک رو کنار میذاره . من بازم تاکید میکنم که این مطالب رو یک بار یا دوبار نشنیدم و نخوندم و سریع نشر ندادم . بلکه بارها و بارها در جاهای مختلف دیدم . ولی بازم حرفت درسته . اینکه میگی باید منبع رو ذکر میکردم ، کاملا درسته . خودم همون اوّل حواسم به این مسئله بود ولی همونطور که بهت گفتم ، این نظریه های علمی ، تتمه ی جواب من به علیرضا بود و درست و غلط بودنشون برام خیلی مهم نبود . به همین خاطر زیاد روی منبعشون دقت نکردم . ولی بازم حرف شما درسته . بهتر اینه که آدم تمام تلاشش رو بکنه و تمام مطالب رو 100% با منبع ذکر کنه . منم فکر کنم اوّلین باره که چنین کوتاهی کردم و ازین به بعد با تذکّر به جای شما سعی میکنم تکرار نشه . بازم ممنون .
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! به به آقا مجید گل:happy0044: خیلی جالبه که توی تاپیک من اومدید و سوال میپرسید . سابقه نداشت . البته جای تعجّب هم نداره که چرا این دفعه شرکت کردید . اسم منبع و اون دانشمند رو به عنوان تحقیق میدم به شما . اینجوری مطلب جذّابتر میشه . موفق باشی:roze:
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! هم تاپیک خوندم هم نطرات شما دوستان خیلی دوست داشتم به جای اینکه روبه روی هم باشید وبگو مگو البته دوستانه داشته باشید..کنارهم باشین..کاش یه بارهم ازمطالب مفیدی که میزاره تشکرکنید واین قدرپی گیرمی بودید..البته کنجکاوی ادم وکامل میکنه اما حرف من این هست که درهمون پست دوم وسوم که ایشون گفت باید بگردن ومنبع رو ذکرکنند کاش شما که وقت ازاد بیشتری دارین این کارومیکردید...واین امکان وواسه هرکی میاد این پست ومیخونه فراهم می کردین که به طورمثال من نوعی به نتیجه برسم که این پست واقعا اثرات سجده رو بیان میکنه دلیل علمی محکم داره یا نه یه عده نشستن ونظرشخصی خودشون واسه ما به تصویرکشیدن..
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! دلیل این که تو این پست نظرم رو نوشتم این نبود که در مورد این پست نقد دارم بلکه به چند دلیل واضح برای خودم این کار رو کردم، یعنی فایده هایی داشت این گفتن من و من برای اون فایده ها یه سری از ناراحتی ها و مسایل جنبی رو قبول کردم اگر باعث ناراحتی شما و امین آقا و هر کدوم دیگه از دوستان شدم عذر می خوام و قول میدم که قصد ندارم هر دقیقه مزاحمتون بشم...
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! اقا حسین اصلا قصد من این نبود..من میگم کاش به طورمثال شما هم دراین مورد کنکاش کنید تا زودتربه نتیجه برسیم وبه طورمثال من که اومدم این پست وخوندم نتیجه گیری هم بکنم..بازم ممنون میشم شما هم کنکاش کنین وببینید دلیل علمی داره یا نه منم عذرمی خوام اگه شما ناراحت شدین:roze:
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! به به چقدر قشنگه که همه از هم عذرخواهی میکنن آفرین من که از داش حسینمون ناراحت نشدم ولی برای اینکه عذرخواهیش اسراف نشه من ازش قبول ممیکنم بابا من به کی بگم !؟ این تاپیکی که من زدم ، اصلا برای این نبود که روش بحث کنیم و مانور بدم . علیرضای عزیز یه سوالی در بخش دینی از من پرسید که من مفصّل جواب دادم . بعد آخرش به عنوان زنگ تفریح گفتم بد نیست اینا رو هم کنارش بگم . حالا هم حسین عزیز حرف قشنگی زد . من واقعا باید بیشتر روی منبعش کار میکردم که فراموش کردم . حالا هم نه وقتشو دارم نه حالشو که بخوام بیشتر از این خودمو درگیر این بحث بکنم چون اصلا بحث مهمی به نظرم نیست . دوستانی که مایل هستن و براشون اهمیت داره ، دیگه خودشون برن تحقیق کنن . از دوستان ممنونم که دقت نظر داشتن . موفق باشید
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! این سری بحث فرق داشت. به عنوان تحقیق؟ چشم استاد... زیاد خودتو تحویل نگیر.... قبل از اینکه اینو بگی خودم کمی چرخ زدم تو نت.... تو سایتای فارسی به جزء چندتا سایت و وبلاگ مذهبی این مطلبو ندیدم.... اگرم بوده کم بوده. این از این در مورد تحقیق. اینکه وسط زمین کجاست هنوز نظر قطعیو مشترکی وجود نداره. تقریباً هر قوم و دینی برای خودش یه مرکزیو در نظر گرفته و بین پژوهشگرا و دانشمندانم شک وجود داره. خیلیا کوه مرو(اگر اشتباه نکنم هندوها)، اهرام مصر، ترکیه، اورشلیم و.... وسط زمین در نظر گرفتن که بیشتر روی اورشلیم اتفاق نظر دارن...... ایناییم که خلاصشو گفتم اطلاعاتی بود که از یک سایت یا وبلاگ ایرانی، ویکیپدیا، و یکی دو تا سایت خارجی پیدا کردم..... اینم تحقیق....
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! خیلی ممنون واقعا استفاده کردم امیدوارم همیشه ازین مطالب مفید بذاری و مارو بهره مند کنی موفق باشی:roze:
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! این مقاله ی فعلی در اصل از این جا نقل شدهhttp://archives.dailynews.lk/2010/12/17/fea50.asp در نهایت با تحقیق می رسیم به این که کلا خبر جعلیه http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Coleman_(geologist)