به عنوان مالک یک عکس یا آلبوم، میتوانید هر عکسی را که در +Google آپلود کردهاید دانلود نمایید. اشتراکگذاری عکس یا آلبوم با شخص یا حلقه به آنها اجازه میدهد عکسها را در دسکتاپ خود از طریق رابط عکس دانلود تمام اندازه دانلود کنند. با تغییر تنظیمات، میتوانید مشخص کنید آیا دیگران به این دسترسی داشته باشند یا نه. [h=3]دانلود عکسهای تکی[/h] با کلیک روی عکس موردنظر جهت دانلود به آن بروید. اینکار عکس را در نمای کادر نمایش تصاویر کوچک نمایش میدهد. روی دکمه عملکردها در پایین صفحه کلیک کنید. دانلود عکس را از لیست بازشو انتخاب کنید. اگر میخواهید عکسی را که با شما به اشتراک گذاشته شده دانلود کنید و گزینهای برای دانلود عکس نمیبینید، فردی که این عکس را با شما به اشتراک گذاشته دانلود را غیرفعال کرده است. برای اطلاع بیشتر از محدودیت دانلودها، آخرین بخش این مقاله را مطالعه نمایید. [h=3]دانلود کل آلبومها[/h] با کلیک روی نماد عکسها به عکسهای خود بروید. روی برگه آلبومها کلیک کنید و آلبومی را که میخواهید دانلود کنید، انتخاب کنید. عکسهای پستها، عکسهای نمایه، و آلبومهای آپلود فوری را نمیتوان دانلود کرد. روی دکمه بیشتر button کلیک کنید. آلبوم دانلود را از منوی بازشو انتخاب کنید. آلبومها به صورت یک فایل zip. دانلود میشوند. لازم است برای باز کردن زیپ آلبومهایی که بزرگتر از ۴ گیگابایت هستند از سرویس شخص ثالث مانند 7Zip، Winzip، WinRar استفاده کنید. [h=3]دانلود عکسهای به اشتراک گذاشته شده از آلبومها[/h] از جریان خود یا نمایه شخص دیگر، روی نام آلبومی کلیک کنید که میخواهید دانلود کنید. روی دکمه بیشتر button کلیک کنید. از لیست بازشو دانلود آلبوم را انتخاب کنید. آلبومها به صورت یک فایل zip. دانلود میشوند. لازم است برای باز کردن زیپ آلبومهایی که بزرگتر از ۴ گیگابایت هستند از سرویس شخص ثالث مانند 7Zip، Winzip، WinRar استفاده کنید. اگر میخواهید آلبومی را که با شما به اشتراک گذاشته شده دانلود کنید و گزینهای برای دانلود آلبوم نمیبینید، فردی که این عکس را با شما به اشتراک گذاشته دانلود را غیرفعال کرده است. [h=3]محدود کردن توانایی دیگران برای دانلود عکسها یا آلبومهای خود[/h] اگر میخواهید عکسها و آلبومها را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید، اما نمیخواهید آنها عکسهای دارای وضوح کامل را دانلود کنند، میتوانید دانلود عکسها و آلبومها را در تنظیمات +Google غیرفعال کنید. روی نماد چرخ دنده در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید. از لیست بازشو تنظیمات را انتخاب کنید. مطمئن شوید Google+ به رنگ قرمز در نوار سمت چپ هایلات شده است و به بخش عکسها که بالای شرایط پیامک در پایین صفحه قرار دارد بروید. علامت کادر اجازه به بازدیدکنندگان برای دانلود عکسهای من را بردارید. انتخاب شما بطور خودکار ذخیره و اعمال میشود.