سلام دوستان گلم [FONT=Arial][IMG]http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/joda-konandeh/133.gif[/IMG] [/FONT] مسابقه شروع شد لیست افراد ثبت نام شده 1.نگار(2 امتیاز) 2. پرستو 3. آرمان (2 امتیاز) طراح سوال سوم لیست موضوعات انتخاب شده : باتری موبایل سگ کمندور خمیردندان پاستیل خرسی دارچین کفش اسپرت لیموشیرین ترشی بادمجان تاج عروس لیوان دسته دار نمک ید دار بلوتوث قوانین 1- اگه کسی از شرکت کننده ها تونست موضوع رو حدس بزنه بهش 2 امتیاز تعلق میگیره و میتونه موضوع دور بعدی رو انتخاب کنه. 2- اگه کسی از شرکت کننده ها نتونست موضوع انتخاب شده رو حدس بزنه ، 1 امتیاز به طراح سوال تعلق میگیره و میتونه موضوع دور بعدی رو دوباره خودش انتخاب کنه ! 3- اگه کسی تونست موضوع مسابقه رو حدس بزنه ولی از انتخاب موضوع جدید انصراف داد به جای 2 امتیاز 1 امتیازمیگیره 4- با توجه به سختی موضوع انتخابی طراح سوال در سوال 10 راهنمایی میکنه ( جزیی تر ) اما بعد از سوال 15 طراح باید یک راهنمایی خوب و به درد بخور رو ارائه کنه 5- زمانهایی که دو سوال پرسیده شدن و بی جواب باقی موندن کاربری نباید سوالی بپرسه تا به سوالها جواب داده بشه، در صورتی که به اشتباه سوال سوم پرسیده بشه به اون سوال جواب داده نمیشه و خود به خود حذف میشه. 6- در موقعیت های خاص مثل زمانی که دو نفر با هم و همزمان جواب مسابقه رو گفتن تصمیم گیری رو بذارین به عهده ناظر تاپیک
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور سوم سلام شی مورد نظر انتخاب شد میتونید شروع کنید. موفق وپیروز باشید:roze:
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور سوم میبینم که من نوبدم واسه خودتون ناظر عوض کردید و شرکت کننده حذف کردید و تاپیک زدید و .. پس من اینجا چی کاره بیدم؟؟؟؟؟ شوخی کردم دستتون درد نکنه بچه ها من خیلی تلاش کردم مسابقه جذاب و خوبی بشه بچه ها زیاد استقبال نکردن حتی بعضی ها رو خصوصی دعوت کردم نیومدند با شما 3 نفر ادامه میدیم:roze: شاید این دور , دور آخر باشه به قول نگار : کسی چه میداند شاید
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور سوم کیا رو خوصی دعوت کردی؟ هان ؟ هان؟ هان ؟:top5: مسابقه به این جذابی! اونایی هم که شرکت نکردند سرشون کلاه رفت دور آخر هم نیست شاید ایده هایی دادم برای بهتر شدن کسی چه میداند شاید:nazi: برای اینکه اسپم نباشه : 1. جزو وسایل خونست ؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور سوم منم شروع میکنم فقط خدا کنه ارمان مثل نگارانتخاب نکرده باشی 1-مورد استفاده همه هست؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (3) - دور سوم سلام... میگم نه تا گمراه نشید..شاید تو بعضی ازخونه ها باشه...ولی بیشتر تو محیط کار استفاده میشه سلام پرستو نه سخته نه آسون همه میتونن ازش استفاده کنن...اگه نیاز داشته باشن