پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام والا عکستون اصلا با قوانین مسابقه ( عکس از بالا + خودتون ) جور نبود ولی روی احترام اینکه اولین باره که شرکت میکنید پذیرفتم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام تا امشب مهلت دارید فریبااااااااا عکست چیشد ؟:nafaskesh: امییییییییییییینava: وااااااااااااای دیوونم کردیدivar: کچل شدم :top5: پوستم خراب شد
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام نگارهم تو میدونی وهم من اونا عکس بگیرنیستند مسابقه رو راه بنداز موندم چه سختی داره که اینا کوتاهی میکنن؟:top19:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام اینجا نگار کاملا زیرکانه داره میگه شما میتونید یه پاتون کفش باشه ، یکی از پاهاتون چیزی نباشه:top8:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام راه بنداز مسابقه رو دیگه نگار:mad: مشتاق دیدن کفشای پرستو یم:-j
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام آقایون و خانما جوراباتون رو که شستید؟ من به بوی پا حساسم ها :nafaskesh:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام نگار گفته امروز نظرسنجی رو میذاره کیا شرکت کردن ؟ بیایین تاپیک رو بریزیم به هم :top14: