پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام خويش امروز يه كفش از بروبچ قرضيدم، خواستم يه عسكِ دل خويشپسند بگيرم، نشد، چه كنيم وقتي استعداد خويش، يوختيه! ؟ ولي فرك ميكردم، خيليا تا حالا فرستادن! مدير بخش ديني آقا، دوربينش سالم هست كه؟:khande2:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام نگارالان من دارم عکسم و اپلود میکنم 5 مین دیگه خصوصیتو به چک
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام تا فردا شب مهلت داریدا زودی باشید امین خان چیشد عکست؟:namard: نیاز شمام همینطور!:nafaskesh:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام فکر کنم کسی عکس نفرستاده به نظرم بهتره این طرح رو به بعد موکول کنید مخصوصا با شرایط و تغییراتی که در سایت رخ داده ، به نظرم این طرح رو چند وقت دیگه که کمی اوضاع آروم شد و جوّ دوستانه دوباره حاکم شد و ناراحتی ها از بین رفت اجرا کنید
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام 2 نفر عکس فرستادن شما هم بگیر بفرست طبق قرار قبلی !! فعلا نظرسنجی نمیذاریم تا قبل از محرم که اگر کسی خواست شرکت کنه البته شرکت نکردن بچه ها دلیل بر اینه که عکس گرفتن سختشونه وگرنه به مشکلات اخیر فکر نمیکنم ربط داشته باشه