سلام دوستان گلم با یک مسابقه عکاسی جدید در خدمتتون هستم موضوع مسابقه :: عکاسی آبجکتیو:: با موضوع من و کفشهام هست یعنی یه عکس از زاویه ی بالا میخوایم از شما و کفش مورد علاقتون ! فرقی نداره محیطش کجاست! راه پله, بیرون, حیاط, خیابون, چمن و ... + سایز عکساتون رو کم کنید تا دوستان دچار مشکل نشن عکس از آقای محمدعلی امینی :: قــوانــیــن :: :: عکس رو تو تاپیک نزارید ، با پیغام خصوصی برام بفرستید :: :: ذکر کنید که با چه دوربینی عکس رو گرفتید :: :: هر شخص فقط 1 عکس :: :: تا پایان سه شنبه هفته آینده فرصت دارید:: منتظر عکس هاتون هستم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام من دیگه قرار شده توی همه ی مسابقات شرکت کنم منتظر عکس من و کفشهای زیبام باشید
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام به نام الله :top21: كفشمون كجا بود كه حالا بخوام بهش علاقم داشته باشم، سه شنبه ،همين كه داره مياد ديكه؟ و واسه سه چار سال پيشم ميشه؟
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام به نظر من سیفید جان پا برهنه عکس بنداز . خیلی هنریه باور کن
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام ميشه مسابقه ي عكاسي ابجكتيو ::من و پاهام...(شكلك مورد نظرم نميادو نميتونم بذارم) بروبج پس به جي راي بدن؟:-? البته هدف برد و باخت نيست،اينو ميدونم،بقول بروبج خخخخخخ،
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام بچه ها عکسایی که بدون کفش باشن یابا پای بدون پوشش انداخته باشن پذیرفته نیستا مثلا با جوراب یا پای بدون جوراب و اینا فقط کفش یا دمپایی
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام نمیدونم فرصت کنم عکس بگیرم یا نه ولی اگه بخام بگیرم فقط از کفش مورد علاقم تو یه صحنه میشه ؟؟؟؟؟!! نمیتونم از پامم بگیرم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام امممممممممممم!!! نمیدونم! چرا نمیتونی؟ به خاطر شئونات اسلامی میگی؟ خب عکسی باشه که با پوشش باشه چ اشکالی داره ؟ سعی کن مثل عکس نمونه عکس بندازی اگر نشد استثنا قبوله
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی آبجکتیو:: من و کفشهام آخجون بحث پوشیه تموم شد حالا میریم سر بحث انواع پوشش پا انواع جوراب زخیم و نازک ، کوتاه و بلند ، ساده و طرح دار همه رقمی موجود است بشتابید که 50% تخفیف برای کسانیکه در طرح معنوی این دوره شرکت کنن راستی پسرا میتونن بدون جوراب عکس بندازن ؟! گفتم شاید یه وقت دل دخترای سایت با دیدن انگشتای کج و ماوج و ناخنای نگرفته و شکسته ی پسرا که زیرش یه کیلو چرک جمع شده بلرزه:khande2: