سلام دوستان گلم با اعلام اسمی شرکت کنندگان و نام برنده مسابقه :: عکاسی از گل و گیاه :: در خدمتتون هستم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردند عکس شماره 1 (آقای وحید) 2 رای عکس شماره 2 (کاربر anger) یک رای عکس شماره 3 (پرستو) بدون رای عکس شماره 4 (نگار) 3 رای عکس شماره 5 (وضعیت سفید) 3 رای عکس شماره 6 (آرمان) 3 رای عکس شماره 7 (امید) بدون رای عکس شماره 8 (فریبا) بدون رای عکس شماره 9( جاوید) 4 رای برنده این مسابقه آقای جاویjavid-djهست تبریک میگم بهشون همگی موید باشید
پاسخ : برنده مسابقه عکاسی گل و گیاه هووورا جاوید..تبریک میگم.... البته لازم به ذکره عکسهایی که رای نیاوردن من جمله عکس بنده ...ازدرک خارج بودن :دی برنده مسابقه یه شارژ5000 تومانی به اضافه اضافه شدن 500 پست به ارسالیهاش ... وبقیه شرکت کنندگان نفری 200 پست به ارسالهاشون اضافه میشه جاوید جان شارژدرخواستی وهمین تاپیک اعلام کن تا برات بفرستم
پاسخ : برنده مسابقه عکاسی گل و گیاه تبریک آقا جاوید عکس همه ی بچه ها خوب بود ..ولی خب همیشه بهترین انتخاب میشه موفق وپیروز باشید:roze:
پاسخ : برنده مسابقه عکاسی گل و گیاه واقعا لازم شد ازین به بعد من در تمام مسابقات شرکت کنم چون فهمیدم جای یه هنرمند واقعی در بینتون کمه ازین به بعد داشته باشید