1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ابوجهل بدتر از فرعون

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏10/10/13 در انجمن احکام و روایات

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    "عبدالله بن مسعود" از ياران پيامبر (صلي الله عليه و آله) اول كسي بود كه در مكه قرآن را آشكارا در ميان جمعيت قرايت كرد .
    او در تمام جنگهاي پيامبر (صلي الله عليه و آله) حضور داشت ؛ مردي بسيار كوتاه قد بود كه هرگاه در ميان جمعيت نشسته مي ايستاد از آنها بلندتر نبود !
    به همين جهت ، در جنگ بدر خدمت پيامبر (صلي الله عليه و آله) عرضه داشت من قدرت جنگيدن ندارم ممكن است دستوري بفرماييد كه در ثواب جنگجويان شريك باشم ؟
    پيامبر صلي الله عليه و آله فرمود : برو در ميان كشتگان كفار اگر كسي را يافتي كه زنده است او را به قتل برسان .
    عبدالله گويد : ميان كشتگان به "ابوجهل" دشمن سرسخت پيامبر (صلي الله عليه و آله) رسيدم كه هنوز رمقي داشت .
    روي سينه اش نشستم و گفتم : خدا را سپاسگزارم كه ترا خوار ساخت . ابوجهل چشم گشود و گفت : واي بر تو ، پيروزي با كيست؟ گفتم : با خدا و پيامبرش ، به همين دليل ترا مي كشم... پا روي گردنش نهادم..."ابوجهل" متكبرانه گفت:
    "اي چوپان كوچولو ، قدم در جاي بلندي نهادي ، آنقدر بدان كه هيچ دردي بر من سخت تر از اين نيست كه تو قد كوتاه ، مرا بكشي ، چرا يكي از فرزندان عبدالمطلب مرا به قتل نرساند ؟ !"
    سرش را از بدنش جدا كردم و خدمت پيامبر (صلي الله عليه و آله) آمدم و گفتم : يا رسول الله مژده كه اين سر ابوجهل است .
    بعد از مردن ابوجهل پيامبر (صلي الله عليه و آله) فرمود : ابوجهل از فرعون زمان موسي (عليه السلام) بدتر و عاصي تر بوده است ، چون فرعون وقتي هلاكت خود را يقين كرد خدا را قبول كرد ، ولي ابوجهل وقتي يقين به مرگ كرد به بت لات و عزي قسم ياد مي كرد كه او را نجات دهند .

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.