1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اطلاعیه شماره (13) : تغییرات در تیم مدیران تاپ فروم!

شروع موضوع توسط para3to ‏10/10/13 در انجمن اخبار و اطلاعیه

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه
    پاسخ : اطلاعیه به منظور تغییرات اساسی در تیم مدیریتی تاپ فروم

سلام به همه
    شاید من به عنوان کسی که مدتی هست زیاد نیستم اینجا نباید خیلی نظر بدم اما همین چند روز اخیر چیزهایی دیدم که برام عجیبه:
    1) وقتی من و عسل ناظم شدیم دائما در حال انتقال و ویرایش بودیم و کلی وقت می ذاشتیم این کارمون در زمان مدیریت ارشد شدن هم ادامه داشت و عسل جان که معاون شد هم بیشتر شد فعالیتش. اما من هیچ وقت این همه فعالیت رو در هیچ کدوم از مدیران دیگه ندیدم البته در صالح دیدم که به حق شد معاون.
    2)البته من منظورم تعریف از خودمون نیست.منظورم اینه که من دیدم که 2 روز پیش مدیر ارشد 2 تا پست زده و همه رو تگ کرده ولی از اون پست 5 تا تکراری پیدا کردم.بعد هم دیدم مدیر ارشد دیگه اومده تشکر کرده و گفته مرسی من مدت هاست دنبالش می گردم و یکی دیگه اومده تشکر کرده و ادامه!!!!!!!!!!!.به نظرتون این کار از 2 تا مدیر ارشد عجیب نیست!
    3)پست زدن زمانی مهم هست که مفید باشه.یادمه بارها گفته شد که فقط خبرهای مهم در بخش خبری زده بشه اما مدتی هست که هر روز سایت با خبرهایی که هیچ اهمیتی برای ما ندارن پر می شه و تاپیک های دیگه بین همه ی اونها گم می شن.اگه قراره خبر زده شه بهتره 10 تا صبح 10 تا ظهر و 10 تا شب باشه تا بقیه ی تاپیک ها هم مشخص باشن
    4) عملا قوانین تاپ فروم مدتی هست رعایت نمی شه.زدن اسپم ممنوع هست. به جای ممنونم می شه از دکمه ی تشکر استفاده کرد.اگه قرار نیست این کار بشه پس این قانون زدن اسپم رو بردارین
    5) درجات کاربری نباید سریع بره بالا. درسته که نوعی احترام گذاشتنه از طرف سایت به طرف مقابل اما باعث می شه که طرف مدتی فعالیت کنه تا به چشم بیاد بعدش کم رنگ می شه.باید فعالیت همیشگی باشه. با این طرح که نظر سنجی بشه برای ارتقا یا خلاف اون موافقم چون اینطوری همه نظرشون رو می گن.
    6)چقدر حرف می زنم من:))
    7) هیچ فرقی بین ناظم و مدیر ارشد و معاون نیست. اونجوری که پرستو گفته دسترسی های همه عین هم هستن پس همتون می تونین به این گروهها برای مشکلاتتون مراجعه کنین در صورت نیاز اونها به پرستو می گن سر هر چیزی پرستوی بیچاره رو درگیر نکنین.
    8) اپ دیت کردن بخش ها خیلی مهمه اما من به شخصه ترجیح می دم اول بخش خودم رو پاک سازی کنم بعد تاپیک های روزانه رو چک کنم و تاپیک جدید بزنم.

ببخشید که تند حرف زدم تو 2 بند اول اما به نظرم کاملا نیاز هست با وجود این همه تذکر.
    موفق باشید همتون:roze:

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

من کاملا با حرفای طاووس خانم موافق هستم
    مخصوصا اون شماره ی 2 که منظورشون من بودم:khande2:
    آخه من بودم که به یکی از دوستان گفتم خیلی وقته دنبال این مطلب بودم و لایک زده بودم .
    خب من قبلا هم گفتم که واقعا بیشتر از این نمیرسم به سایت رسیدگی کنم . همیشه هم گفتم که اگر منو از مدیریت کنار بزنید و فرد لایقی رو جام بذارید ، ناراحت که نمیشم هیچ ، خیلی هم خوشحال میشم . چون اینجوری بقیه فکر نمیکنن من میتونم بیشتر رسیدگی کنم ولی کوتاهی میکنم . من اگه واقعا فرصت کنم ، در حد توانم به سایت میرسم ولی دیگه بیشتر از این نمیتونم .
    به آنلاین بودن من نگاه نکنید . با توجه به اینکه من از محل کارم آن میشم ، خیلی اوقات دارم به کارام میرسم و نمیتونم به سایت رسیدگی کنم .
    موفق باشید

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

برای من یه سوال پیش اومدخ فقط میخواستم مطئن بشم همین.
    آیا از این به بعد تغییر پسورد(یعنی دسترسی به تمامی اطلاعات و پیغامهای خصوصی کاربر) به عنوان تنبیه مجازه؟ قانون شد دیگه؟ به جای بن استفاده میشه؟
    فقط خواستم اینم بدونم که به قوانینی که موقع ثبت نام خوندم تو ذهنم اضافه کنم
    ممنون:smile:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

راستی مدیران خودشون قوانینو مطالعه میکنن؟

5. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام..همه این کارها کنارهم مفیده.....
    ( آپدیت کردن .رسیدگی به سوالات کاربردرحیطه مربوط به مدیریتیشون .حذف و انتقال و ویرایش تاپیک هاومنظم کردن انجمن مربوط به خودشون.. )
    یه نکته ای که باید بگم فعالیت مدیری دیروز شما رو که نگاه کردم به طورمثال این پست
    [h=1]کامران تفتی و اندیشه فولادوند در ماه می تابد[/h]شما اینو منتقل کردی ارشیو درصورتی که میدونی پستهای ارشیو همگی بعد ازمدتی حذف میشه این پست با یه کم ویرایش میتونه تو بخش خودش باشه..استارترتاپیک واسه ارسال این پست وقت وزمان گزاشته ..پستهای ارشیو منتقل کنید که باید جای اون پست ارشیو باشه ..موقع انتقال پست به ارشیو دقت بیشتری داشته باش ..
    [h=1][/h]

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام حبیب جان خودت سوال کردی وخودتم جواب دادی..به طورمثال شما یه پست تکراری پیدا میکنی میخوای این پست ومنتقل کنی پستهای تکراری لینک پستی که قبل ارسال شده به همراه دلیل ودرهمون تاپیک اعلام وتاپیک ومی بندی ....

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام فائزه جان
    اره قراره این کاروبکنم ..به این نحو که درانجمن مدیران بخشی اضافه میکنم به نام گزارش کارمدیران ..هرمدیردراون بخش واسه خودش یه تاپیک به نام کارهای که دراون روز که انلاین شده
    انجام داده ارسال می کنه وگزارش کارمیده...
    زمانی که این بخش وایجاد کنم توضیح بیشتری میدم ..
    چشم اینم فونت بزرگ به خاطرشما
    :razz:

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام طاووس عزیز
    اره منم با حرفات موافقم و واسه همین این تاپیک وزدم دیگه ......

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

فکرکنم من جواب این سوال شما رو یه باردادم....لزومی نمی بینم دوباره جواب سوال شما رو بدم ....

10. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

خوب یه بار دیگه بگید ممنون میشم که سازماندهی تر باشه...
    چون اینجا همه مدیرا هم میبینند و مدیران هم باید از قوانین مطلع باشند.

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.