پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: حالا که این جورشد اصلا نمیگم عکس شماره 6 مال تو هست وعکس شماره 3 مال من آخ آخ قیافه نگاردیدن داره وقتی بیاد این پست وبخونه
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: پرستو میخوای من اخراج بشم 3 تا رای آوردم حیف میشه.... نگار من اصلا حرفی نمیزنم..پرستو داره شیطونی میکنه .
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: نه بابا آرمان جان امشب نظرسنجیش بسته میشه..کووووووووو تا من امتیازم به تو برسه ..یعنی جزمحالات که من امتیازم به عکسی که بیشترین امتیازوآورده برسه نگاربه خدا من شیطونی نمیکنم ازدهنم یهو پرید که شماره 3 من هستم وشماره 6 آرمان
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: خخخخخخخ اون وقت سیندی شرمن اون موکتا چی میگه اون پشت دادااااااااااش؟:khande: (با لهجه ی مازندارنی بخون )
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: یعنی من موندم چطور یک رای به رای ها اضافه نمیشه ..من و پرستو داریم این همه این تاپیک رو آن نگه میداریم تا بچه ها رای بدن اصن چه معنی داره نگار ازما ناراحت بشه...ما که درحال تبلیغ عکس هامون نیستیم ..فقط میخوایم تاپیک آن بمونه ..مگه نه پرستو:khodeshe:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: اووووووووووووف ذوق و سلیقه ی عکاس عکس شماره 4 تو حلوقم همتون از دمـــ:shad:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: حالا ببین داری چوب لای چرخ اون عکس میزاری اتفاقا موکت ها رو گذاشتم باورتون بشه نورپردازی کردم ببین کدوم یک از عکسها فضای بسته است فقط من بودم که جرات کردم....به افتخار سیندی شرمن گیلانی:top29:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: خب دیگه انگار کسی رای نمیده بیخود این همه از خودمون تعریف تمجید کردیم تایپک بسته میشه تا من اسم برنده و شرکت کنند گان رو توی یه تاپیک جداگانه بزنم + پرستو خانوم یادت نرفته که به هر شرکت کننده 200 پست اضافه کنی طبق وعده
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: حیف شد... من کافی بود به یکی دیگه رای میدادم...اونوقت مساوی میشد...بعد ادامه پیدا میکرد...ماجرا نمیشه عوض کنم..؟