پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: سلام من که مستقیم نگفتم خیلی سعی کردم که درلفافه بگم مث اینکه نشد
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: عجب عکسایی :negah: همشون قشنگ بودن انتخاب بین این عکس ها خیلی سخته بین 1 و 4 شک دارم ولی به 4 رای میدم چون حس آرامش خاصی بهم میده مخصوصا دریای پشت زمینه
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: منم به عکس شماره 1 (رز سرخ) که خیلی عاشقانه هست رای دادم خیلی زیباست :razz:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: خوشم میاد که فقط من و جاوید سلیقه داریم تو این سایت و البته صاحب این عکس که نمیدونم کیه
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: مرسی داداش آره واقعا خوش سلیقه هستیم خیلی دوس دارم بدونم عکس کیه
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: وای وای بابا به عکس من رای بدید ..یعنی هروقت مسابقه عکاسی میزاره نگار...عکس من رای نمیاره ..محکم می زنم تو سرم... فکرکنم باید بی قانونی کنم وبه عکس خودم رای بدم:)
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: اگه اشتباه نکنم شما میتونید به پیام خصوصیای دیگران دسرسی داشته باشید...البته این تو قوانین ابتدا نبود..!!بماند!! ولی این موضوع یکمکی تو این مسابقات باعث بعضی چیزا میشه..:-?:top27:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: خب به عکس من رای بده داداش با منی یا با پرستو ؟ اون وقت اگه با من بودی بشکاف که چه ربطی بین مسابقه و پیام خصوصی بود ؟
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: با مدیریت.. :-? شما که ما به شما پیام خصوصصیش کردیم...:top27: