سلام دوستان گلم با نظرسنجی مسابقه :: عکاسی از گل و گیاه :: در خدمتتون هستم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردند :: قوانین :: کاربری نمیتونه به خودش رای بده و در این صورت رایش حذف خواهد شد رای کاربران تازه ثبت نام شده و یا کاربرانی که هیچ فعالیتی ندارند قابل قبول نیست و حذف خواهد شد نظرسنجی چد گانه نیست . لطفا به بهترین عکس رای بدید تا روز پنجشنبه فرصت دارید رای بدید عکس شماره 1 عکس شماره 2 عکس شماره 3 عکس شماره 4 عکس شماره 5 عکس شماره 6 عکس شماره 7 عکس شماره 8 عکس شماره 9
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: دوستان معذرت میخوام مجبور شدم دوباره نظرسنجی رو بذارم چون عکس یکی از دوستان رو جا انداخته بودم اونایی که رای دادن دوباره رای بدن لطفا
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: سلام همه عکسها زیبا هستند وانتخاب سخته ...من بین زیبا وزیباترین اون دفعه که به عکس شماره 6 رای دادم چون واقعا عکس با ادم حرف میزنه اما این بارعکس 9 هم فوق العاده هست ..پس انتخابش سخته رای خودمو می زارم واسه روزهای اینده .....
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: عجب عکسایی بودن مخصوصا 2 و 4 و5 چون وقتی بهشون نگا میکنم احساس ارامش بهم دس میده با این حال من به 5 رای دادم :top29:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: پرستووووووووووو دوباره به عکس من رای بده....کلی حس پشت عکس گذاشتم الکی نیست که نگار این متن استثناء بود یه موقع فک نکنی اسپم گذاشتم
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: یعنی میخوای بگی عکس شماره 6 مال تو بوده....ای ول داری :roze: پس حالا که این جوریه میخوای منم بگم کدوم عکس ماله من هست تا رای بدین.؟؟...نه نه نه ...ازنگارمی ترسم بیاد سرم جیغ بکشه:)
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: نظر سنجیو گذاشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! من اصلا نمیدونستم تاریخش کییه دوست داشتم شرکت کنم اونمرم برات پیام گذاشتم . جوابمو ندادی قسمت نشد .....
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: این سری عکسا واقعا خیلی قشنگ و هنرین!!! منم واقعا مونده بودم تو انتخابش ولی بالاخره انتخاب کردم!!!!! بابا همه هنرمندن اینجا!!!!!!!!
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاسی از گل و گیاه :: بچه ها نگین که کدوم عکس مال شماست. منظورم به ارمانه هاااااااااااااا=))