سلام دوستان گلم با یک مسابقه عکاسی جدید در خدمتتون هستم موضوع مسابقه :: عکاسی گل و گیاه:: ترجیحا خانگی هست یعنی تا جاییکه ممکنه از گلدونها یا باغچه هایی که در خونتون دارید عکس بندازید + سایز عکساتون رو کم کنید تا دوستان دچار مشکل نشن :: قــوانــیــن :: :: عکس رو تو تاپیک نزارید ، با پیغام خصوصی برام بفرستید :: :: ذکر کنید که با چه دوربینی عکس رو گرفتید :: :: هر شخص فقط 1 عکس :: :: تا پایان یکشنبه هفته آینده فرصت دارید:: منتظر عکس هاتون هستم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: به به به به نگارفکرجیب منم بکن ی بد نیستا ..من ازاخرتو رو نکشم خیلیه......:top14: جایزه این پست نگارهم من متقبل میشم ..بعد اعلام میکنم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: قرار نیست همه مسابقه ها جایزه داشته باشه عزیزمــــ هدف فقط عکاسی هست ..
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: فقط به نظر من بهتره استارتر این تاپیک تو مسابقه شرکت نکنن. چون عکسها اول به ایشون میرسند و ایده های مختلفو میبینن و به به گونه ای براشون امتیازی به حساب میاد. اینجوری شرایط برابر نیست
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: بارها اینجا مسابقه گذاشتم و هیچوقت خودم برنده نشدم !:khande: از بس که دوستان احساسی رای میدن ولی در کل موافقم با حرفتون.. بنده همیشه سعی میکنم قبل از اینه عکس بقیه دوستا نرو ببینم عکس خودم رو انتخاب کرده باشم
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: مثل همیشه شرکت میکنم بازم ممنون نگار جان به خاطر برگذاری مسابقه
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: پیرو قرار های قبلی, پرستو جان این تاپیک مارو یا پین کن یا مهم کن! :sarma:
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاسی گل و گیاه :: دوستانی که عکس میفرستن حتما ذکر کنند که با چه دوربینی عکس رو گرفتن ممنون یکی از ناظم ها یا معاون ها این پست رو مهم کنه اطفا